Öneri Bir konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan basit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Gnome 40 Önemli ölçüde bir tasarım değişimi söz konusu.

Rıhtımı kaldırmışlar lakin etkinlikler tuşuna bastığımız zaman rıhtım geliyor.

Kutu uygulaması gelmiş bir sanallaştırma programı. Dilediğimiz gibi Linux dağıtımıını indirebiliyoruz kutu üzerinde. Ayrıca bu programdan bağımsız İSO kalıplarına yükleyebiliyoruz.
Kaynak var mı acaba?

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Gnome 40 Önemli ölçüde bir tasarım değişimi söz konusu.
Tasarımı yenilikçi dokunmatik ekranlara uygun, modern bir havası var, renkler daha canlı, daha geniş bir ekran sunuyor bizlere.

Rıhtımı kaldırmışlar lakin etkinlikler tuşuna bastığımız zaman rıhtım geliyor.

Kutu uygulaması gelmiş bir sanallaştırma programı. Dilediğimiz gibi Linux dağıtımıını indirebiliyoruz kutu üzerinde ve sanallastiriyoruz. Ayrıca bu programdan bağımsız İSO kalıplarına yükleyebiliyoruz.

Ben beğendim.
Keşke görüntü de paylaşsaydınız.

Bu arada ben beğendim, güzel özellikler gelmiş. Sanallaştırma özelliği de hoşuma gitti.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
GNOME 40 şu anlık sorunlu bir sürüm. Eklentilerin çoğu uyumlu değil ve Fedora 34'te en son GNOME 40 şu hâle gelmişti:

Tam sürüm çıktığında kullanmanızı tavsiye ederim. Şu anlık biraz sorunlu.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Bekliyorum sabırsızlıkla. Ben denedim ama güncelleme gelmişti bir sürü yapmadim.
Güncellemenin özetinde buyuk ölçüde performans iyileştirmesi gibi bir sey yazıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ram_kafasi, ben simge paketi kurmam çünkü çok güzel duruyor simgeleri. Ama pencere stilini değiştirme imkanım olursa, değiştiririm.
O güncellemeyi ben de yaptım. Aynı tas aynı hamam diyeyim sen anla. Sorunlar aynı şu anlık.

Reaksiyon puanı
286
Görünüm güzel gelen özelliklerde güzel fakat Gnome 40 tan önce 540 MB küsür Ram harcarken 40 Beta da 1400 harcıyor boşta belki de beta olduğu içindir onun dışında beğendim

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Çok beğendim şu an kullanıyorum :) Bir kaç hata var zamanla düzelir sorun değil. En beğendiğim 2 özellik klasörleme yapınca sistem yeniden başlayınca eski haline gelmiyor ve favoriye 1 uygulama alınca artık menü de değil sadece bar'da görünüyor...