Kaynak var mı acaba?Gnome 40 Önemli ölçüde bir tasarım değişimi söz konusu.
Rıhtımı kaldırmışlar lakin etkinlikler tuşuna bastığımız zaman rıhtım geliyor.
Kutu uygulaması gelmiş bir sanallaştırma programı. Dilediğimiz gibi Linux dağıtımıını indirebiliyoruz kutu üzerinde. Ayrıca bu programdan bağımsız İSO kalıplarına yükleyebiliyoruz.
Keşke görüntü de paylaşsaydınız.Gnome 40 Önemli ölçüde bir tasarım değişimi söz konusu.
Tasarımı yenilikçi dokunmatik ekranlara uygun, modern bir havası var, renkler daha canlı, daha geniş bir ekran sunuyor bizlere.
Rıhtımı kaldırmışlar lakin etkinlikler tuşuna bastığımız zaman rıhtım geliyor.
Kutu uygulaması gelmiş bir sanallaştırma programı. Dilediğimiz gibi Linux dağıtımıını indirebiliyoruz kutu üzerinde ve sanallastiriyoruz. Ayrıca bu programdan bağımsız İSO kalıplarına yükleyebiliyoruz.
Ben beğendim.
Evet, onları da atabilirsiniz. Hatta ben de atayım.İnceleme videosu buldum, onu atayım.
O güncellemeyi ben de yaptım. Aynı tas aynı hamam diyeyim sen anla. Sorunlar aynı şu anlık.Bekliyorum sabırsızlıkla. Ben denedim ama güncelleme gelmişti bir sürü yapmadim.
Güncellemenin özetinde buyuk ölçüde performans iyileştirmesi gibi bir sey yazıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ram_kafasi, ben simge paketi kurmam çünkü çok güzel duruyor simgeleri. Ama pencere stilini değiştirme imkanım olursa, değiştiririm.