Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar driverlarımı hep güncelledim ama hala şu mavi ekran geliyor ne yapmam lazım geçen hafta da Bayaa bu ekranı gördüğümden dolayı yeni format attım her şeyi baştan kurdum ama yine geliyor
Arkadaşlar driverlarımı hep güncelledim ama hala şu mavi ekran geliyor ne yapmam lazım geçen hafta da Bayaa bu ekranı gördüğümden dolayı yeni format attım her şeyi baştan kurdum ama yine geliyor
Komut istemini yönetici olarak başlat > "netsh int ip reset netsh int ip reset c:\resetlog.txt"
Yukarıdaki belirttiğim komutu yazın (\ yönü önemli, tırnak içindeki komut)
Ardından "netsh int ip reset" komutunu yazıp entera basın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Sorunun düzeltip düzelmediğini kontrol edin. Sorun devam ederse:
Network card driver sürücüsünü bilgisayar modelinizi aratıp bulun ve sürücüyü (driver) yeniden yükleyin. Bu aşama olmazsa genel olarak tavsiye etmem ama bu gibi durumlarda işe yarayabiliyor driver booster programı ile o sürücüyü güncellemeyi deneyin.
Antivirüs programı kullanmadığınızdan emin olun, onunla alakalı bir engelleme vs durumu da söz konusu olabilir
şu videoyu denedim şimdi sizin dediklerinize ek ağve internetten de sıfırladı siz de onayladığınıza göre doğru yaptım bu sefer cevap için teşekkür ederim