Laptopumdan bıktım.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Kendi laptobum o kadar kötü ki bıktım. Bazen diyorum ki zaten laptop zoom da donuyor bir süre sonra üstüne güç tasarrufunu açıp ekran kartını da başarım dan pil tasarrufuna alıp babama kasıyor diye göstereyim. Ama şaka bir yana yapmıcam tabii ki. Var mı benle aynı durumda olan? ?.

Yeni PC alacaktı alsa da kurtulsam. Durumumuz da zaten iyi ama almıyor.

Intel i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6 GB Ram.

Son düzenleme:

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Kendi laptobum o kadar kötü ki bıktım. Bazen diyorum ki zaten laptop zoom da donuyor bir süre sonra üstüne güç tasarrufunu açıp ekran kartını da başarım dan pil tasarrufuna alıp babama kasıyor diye göstereyim. Ama şaka bir yana yapmıcam tabii ki. Var mı benle aynı durumda olan? ?.

Yeni PC alacaktı alsa da kurtulsam.

Intel i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6 GB Ram.
Senin durumun iyi. Bende
Celeron N3050,
Intel HD 400,
2GB ram var.

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935

Intel i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6 GB Ram.
Ben aynı durumdayım

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Senin durumun iyi. Bende
Celeron N3050,
Intel HD 400,
2GB ram var.
Bence benimki de iyi değil. Ben de oyun oynamak istiyorum ama neyse. Bazen üzülsem de sonra boşveriyorum. Babam en son telefon alacaktı 1.5 sene bekledim aynısı bilgisayarda da olmaz inşAllah.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930

Intel i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6 GB Ram.
Senin sistemin keşke bende olsaydı. :D

E5200 işlemci ve fanı dönmeyen eski nesil 9500GT ekran kartına sahibim. Sistemde 4 GB bellek var fakat anakartın çipseti tamamını okuyamıyor. 3.37 GB kullanılabilir bellek kapasitesi var. En ufak overclock yapışımda mosfetler alev alıyor.

Reaksiyon puanı
5,147
Bence benimki de iyi değil. Ben de oyun oynamak istiyorum ama neyse. Bazen üzülsem de sonra boşveriyorum. Babam en son telefon alacaktı 1.5 sene bekledim aynısı bilgisayarda da olmaz inşAllah.
inşallah beklemezsin o kadar reis ben 1 ay beklemek zorunda kalmıştım zaman geçmek bilmemişti :D

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
inşallah beklemezsin o kadar reis ben 1 ay beklemek zorunda kalmıştım zaman geçmek bilmemişti :D
Teşekkürler. Bekletiyorlar anlamıyorum. İstediğim sistem 4700TL hem de monitör dahil babam bana 6000TL bütçe verdiği halde. Yine almıyor, yine almıyor.

Reaksiyon puanı
5,147

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
@Berk neye üzüldün benide üzcen hü :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabret reis belki daha iyisini alacaktır
Telefon mevzusun da da bekletip daha iyisini aldı fakat konu ders. Bu sene LGS' ye girmem lazım bilgisayar Zoom'da donuyor sadece başlat kısmı çalışıyor, fanlar masaüstünde bile çok dönüyor. Arkadaşlar Valorant oynuyor ben de anca CS 1.6.

Reaksiyon puanı
5,147
Telefon mevzusun da da bekletip daha iyisini aldı fakat konu ders. Bu sene LGS' ye girmem lazım bilgisayar Zoom'da donuyor sadece başlat kısmı çalışıyor, fanlar masaüstünde bile çok dönüyor. Arkadaşlar Valorant oynuyor ben de anca CS 1.6.
reis lgs'ye çalış iyi bir lise kazanırsan aldır bence

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
buldum babana baba de "eba kasıyo derse giremiyom yeni pc lazım" diyebilirsin bence

doğru bende 1-2 ay telefondan girmiştim
Keşke, diyorum ki baba telefondan anlayamıyorum zaten geçen dönem de bunla girmiştim ama dinlemiyor. Almıyor. Hem de bu işi yapan bir arkadaşı var ucuza getiriyorlar galiba benim istediğim de öyle RTX 3080 değil ki.

Reaksiyon puanı
5,147
Keşke, diyorum ki baba telefondan anlayamıyorum zaten geçen dönem de bunla girmiştim ama dinlemiyor. Almıyor. Hem de bu işi yapan bir arkadaşı var ucuza getiriyorlar galiba benim istediğim de öyle RTX 3080 değil ki.
reis yıllardır istediğin bir şey varsa ve baban almıyorsa şöyle de "baba eğer bana pc alırsan senden istediğim x şeyden vazgeçeceğim" de bence ben böyle dedim 1 ay sonra aldı

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
reis yıllardır istediğin bir şey varsa ve baban almıyorsa şöyle de "baba eğer bana pc alırsan senden istediğim x şeyden vazgeçeceğim" de bence ben böyle dedim 1 ay sonra aldı
Deniyorum yazıcam şimdi :D.

41ph337h4

Doçent
Reaksiyon puanı
582

Yeni PC alacaktı alsa da kurtulsam. Durumumuz da zaten iyi ama almıyor.

Intel i5 2520M.
Intel HD Graphics 3000.
6 GB Ram.
"Şikayet ettiğiniz yaşam, belki de bir başkasının hayalidir." Tolstoy

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Çok kafaya takmayın. Bir gün olur. :)

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Çok kafaya takmayın. Bir gün olur. :)
Cidden bugüne kadar çok kafaya takmıyordum ama ne canlı derslere girebiliyorum, ne oyun oynayabiliyorum, ne de internete girebiliyorum. Amacım burda acıtasyon yapmak değil. Aldıracam işte ?????.

Ben de sıkılmıştım. Dedim bir daha mı geleceğiz dünyaya? Aldım bir tane Monster T7 V19.7 :D
En iyisi ?.

41ph337h4

Doçent
Reaksiyon puanı
582
Cidden bugüne kadar çok kafaya takmıyordum ama ne canlı derslere girebiliyorum, ne oyun oynayabiliyorum, ne de internete girebiliyorum. Amacım burda acıtasyon yapmak değil. Aldıracam işte ?????.

En iyisi ?.
Bu sistem gayet yeterli acaba zararlı yazılım mı bulaştı?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
LGS ise durum farklı, almamakta haklılar.