UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
ne önerirsiniz
ne önerirsiniz
var zaten onlar başka daha varmı sistemim de bu :team fortress 2
league of legends
Zula önermem ininal kartında para yoksa oynayamazsın![]()
pubg ?, mobile diyosundur herhalde, onlarda vargta 4, cs go, pubg
Kardeş PS3 zamanı oyunları, orta ayalarda 45-60 FPS arası oynarsın.var zaten onlar başka daha varmı sistemim de bu :
işlemci:intel i5 3470s 2.90 ghz (4çekirdek)
ekran kartı: amd radeon hd 7600m series 2 gb
ram: 4
Biraz Tuhaf Gelebilir ama Shader Packli Minecraft Oynayabilirsin Üstelik Full Ayarlarda 100 fps Oynarsın Benim Bir Akrabamında Böyle buna benzer pc si var 100 fps Çok Net Veriyone önerirsiniz
yani mta sa da var online gta san andreas başka aklıma gelmiyorpubg ?, mobile diyosundur herhalde, onlarda var
hocam gta 4'ün optimizasyon sorunu var büyü ihtimaller arkadaşın bilgisayarı açmaz, açarsa da 20fps anca alır. (kendimden biliyorum sistemim yeter ama 40fps zar zor aldığım için sadece araba sürüyorum, 30fpste görevlerin tadı çıkmıyor)
Aklıma Mükemmel Birşey Geldi Need For Speed Shift 1-2 Oynayabilirsin Full Ayarlarda Mükemmel Grafikli Oyuna Dönüşüyo ve senin Pc Kaldırıyovar zaten onlar başka daha varmı sistemim de bu :
işlemci:intel i5 3470s 2.90 ghz (4çekirdek)
ekran kartı: amd radeon hd 7600m series 2 gb
ram: 4
hocam mta'yı hiç önermem bi freeroam sunucusuna girdinizmi 30fps alırsınız (bunuda kendimden biliyorum)yani mta sa da var online gta san andreas başka aklıma gelmiyor
120 fps olmasın?hocam mta'yı hiç önermem bi freeroam sunucusuna girdinizmi 30fps alırsınız (bunuda kendimden biliyorum)
half lifene önerirsiniz
512 mb ramde 50 fps alıyolar 700 mb ramde 70 fps 1 gb ramde 100 fps 2 olunca 140 fps 4 olunca 200 fpshocam mta'yı hiç önermem bi freeroam sunucusuna girdinizmi 30fps alırsınız (bunuda kendimden biliyorum)
120fps??? Mta'da?? zaten mta max fps i 100 taba basınca 120 falan gözükür ama gerçekte max 100 fps alıyorsun120 fps olmasın?
Freeroam Diyo ne değişir bilmem ama oynamıyom çünki512 mb ramde 50 fps alıyolar 700 mb ramde 70 fps 1 gb ramde 100 fps 2 olunca 140 fps 4 olunca 200 fps
140 fps almıştım 10 ping vardı ve çok akıcıydı en yüksek ayarlara alınca 120 oldu ama hala akıcı120fps??? Mta'da?? zaten mta max fps i 100 taba basınca 120 falan gözükür ama gerçekte max 100 fps alıyorsun
512 mb ramde 50 fps alıyolar 700 mb ramde 70 fps 1 gb ramde 100 fps 2 olunca 140 fps 4 olunca 200 fps
hocam konuyu açan arkadaşlar hemen hemen aynı sistemim ama ben 20fps anca alıyorum arkada hiç bir program açık değil ve 20fps140 fps almıştım 10 ping vardı ve çok akıcıydı en yüksek ayarlara alınca 120 oldu ama hala akıcı
yani bu dedikleriniz saçma çok saçma arkadaşımın 8gb rami var ve 60fps alıyor orta ayarlarda512 mb ramde 50 fps alıyolar 700 mb ramde 70 fps 1 gb ramde 100 fps 2 olunca 140 fps 4 olunca 200 fps
kuzenimdede 8 gb ram var bende 2 gb ram var kuzenimde niyese kasıyo bende kasmıyo bide işlemci ve ekran kartı benden daha iyi olduğu halde bi anlamdan sende haklısınhocam konuyu açan arkadaşlar hemen hemen aynı sistemim ama ben 20fps anca alıyorum arkada hiç bir program açık değil ve 20fps
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bu dedikleriniz saçma çok saçma arkadaşımın 8gb rami var ve 60fps alıyor orta ayarlarda
hocam merak ediyorum yaşınızı kaç acaba? ona göre tartışmayı devam ettireceğimkuzenimdede 8 gb ram var bende 2 gb ram var kuzenimde niyese kasıyo bende kasmıyo bide işlemci ve ekran kartı benden daha iyi olduğu halde bi anlamdan sende haklısın
11hocam merak ediyorum yaşınızı kaç acaba? ona göre tartışmayı devam ettireceğim
Minecraft da çok pahali olmus sade haliyaBiraz Tuhaf Gelebilir ama Shader Packli Minecraft Oynayabilirsin Üstelik Full Ayarlarda 100 fps Oynarsın Benim Bir Akrabamında Böyle buna benzer pc si var 100 fps Çok Net Veriyo
Gta 4 ve gta 5 haricinde hepsini bitirdim, gta sarmiyor artikyani mta sa da var online gta san andreas başka aklıma gelmiyor.
Çok haklisin, cok da doğru tahmin etmissin, fps tam olcmedim ama 20 fps mac aliyodur çünkü arada bi kasma oluyor, en düşük ayarlarda hemde.hocam gta 4'ün optimizasyon sorunu var büyü ihtimaller arkadaşın bilgisayarı açmaz, açarsa da 20fps anca alır. (kendimden biliyorum sistemim yeter ama 40fps zar zor aldığım için sadece araba sürüyorum, 30fpste görevlerin tadı çıkmıyor)
Denicem, bu ay kotayi epey doldurdum ama bakicaz bi şekildeAklıma Mükemmel Birşey Geldi Need For Speed Shift 1-2 Oynayabilirsin Full Ayarlarda Mükemmel Grafikli Oyuna Dönüşüyo ve senin Pc Kaldırıyo
Bu oyunu çok eskiden oynuyodum ama baya sariyodu ya, yuklicem sağolunMount & Blade: Warband
Mta dedigimiz gta sa online demi120fps??? Mta'da?? zaten mta max fps i 100 taba basınca 120 falan gözükür ama gerçekte max 100 fps alıyorsun
aynen hocamMta dedigimiz gta sa online dem
hocam valorant kaldırmaz kaldırırsa da 30fps anca / lol'de fazla kasmaz oynanır / cs'nin hangi oyununu dediniz bilmiyorum ama büyük ihtimalle csgo'yu diyorsunuz csgo işlemci bazlı bir oyun yani işlemcilerden pek anlamam ama 40/60fps arası açar diye düşünüyorumvalorant , lol , cs olabilir
sistemini bilmediğim için bunları söyledimhocam valorant kaldırmaz kaldırırsa da 30fps anca / lol'de fazla kasmaz oynanır / cs'nin hangi oyununu dediniz bilmiyorum ama büyük ihtimalle csgo'yu diyorsunuz csgo işlemci bazlı bir oyun yani işlemcilerden pek anlamam ama 40/60fps arası açar diye düşünüyorum
görmemişim sistemini pardonhocam valorant kaldırmaz kaldırırsa da 30fps anca / lol'de fazla kasmaz oynanır / cs'nin hangi oyununu dediniz bilmiyorum ama büyük ihtimalle csgo'yu diyorsunuz csgo işlemci bazlı bir oyun yani işlemcilerden pek anlamam ama 40/60fps arası açar diye düşünüyorum