Google play nereye gittiğini bilmediğim abonelik ücreti

Mr. Free

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamlar, yaklaşık 3 aydır turkcell faturama google play üzerinden +45tl geliyor. Bunu 2. ay fark edip tüm google hesaplarımı tek tek kontrol ettim ve herhangi bir abonelik bulamadım, sonrasında hattımı mobil ödemeye kapattım. Geçen gün açayım bir belki gelmez artık dedim açtığım anda kestiler :D müşteri hizmetlerini aradığımda da görünmüyor nereye gittiği sadece google play yazıyor tarzında bir cevap aldım. 2 gün içinde iphone'um geliyor (androidden kurtulacağım çok şükür) bu hattı iphone'a takarsam google play hala ödeme almaya devam edebilir mi ? Faturasıza geçeceğim yoksa her ay paket fiyatımın 2 katını ödüyorum yok bilmem ne ücreti 2mb paket aşımı bilmem vesaire.

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Telefonu yada interneti sizden başka kullanan varsa kardeş vs. onlara sorun onlar abone olmuş olabilir eğer aboneliği iptal etmezseniz telefon değiştirmek bir işe yaramaz mobil ödeme ile alıyorsa telefon numaranızın ekli olduğu google hesaplarına bakmanız gerekmekte faturasıza geçme konusunda ise sürekli kontör yükleyeceğim derseniz siz bilirsiniz internet bittiğinde öylece kalmakta işin cabası ama dediğim gibi siz bilirsiniz

Mr. Free

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Telefonu yada interneti sizden başka kullanan varsa kardeş vs. onlara sorun onlar abone olmuş olabilir eğer aboneliği iptal etmezseniz telefon değiştirmek bir işe yaramaz mobil ödeme ile alıyorsa telefon numaranızın ekli olduğu google hesaplarına bakmanız gerekmekte faturasıza geçme konusunda ise sürekli kontör yükleyeceğim derseniz siz bilirsiniz internet bittiğinde öylece kalmakta işin cabası ama dediğim gibi siz bilirsiniz
Google hesaplarıma baktım hiçbir şey görünmüyor ios'a geçince hala çekebilecekse faturasıza geçeyim en temizi 50tl diye paket alıyorum 80in altında fatura ödemedim daha :) Teşekkürler bilgilendirme için