leugue of legends

ahmetandada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
leugue of legends 5v5 sihirdar vadisi girdimde fps em 40 50 civarı ms imde 25 i geçmemekde ama dieşik bi şekilde son 1 haftadın tıkladım yere ortalama 5 10sn sonra tıklıyo ve genelde rakibe doru kendi kendine koşup ölüyo bunun bi çözümünü bilen varsa yaza bilirse sevinirim MELODİ#3339 isterseniz dc den ekleyin ekran açarak sorunu göstermeye çalışırım

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Bilgisayarın komutları algılamıyor. Bunun sebebi, işlemcinin tepki vermeye gücü yetmemesi olabilir, faren bozuk olabilir.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Ya faren bozuktur ya da oyunun buglıdır.Pingin ne kadar az gözükse de bazen bug olunca öyle şeyler oluyor.Bu arada oyunun gerçek ismini unuttum :D leuge of legends.

ahmetandada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarın komutları algılamıyor. Bunun sebebi, işlemcinin tepki vermeye gücü yetmemesi olabilir, faren bozuk olabilir.
farem bozuk deil 1 ay lık dağ ve sadece 1 haftadır böle ondan önce böle bi sıkıntım yoktu gayet akıcı bi şekilde oyniya biliyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya faren bozuktur ya da oyunun buglıdır.Pingin ne kadar az gözükse de bazen bug olunca öyle şeyler oluyor.Bu arada oyunun gerçek ismini unuttum :D leuge of legends.
ping buglu ola bilir dedin gibi ama burda ping im yüksekse başka oyunlardada aynı şekil yüksek olması lazım deilmi mantıken ama başak oyunlardada genel olarak 20 25 civarı.