malatyacan44
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 28
Ekran Kartı Sürücünüz eski Olabilir.dxidaig de ekran kartı gözükmüyor yonca türü yazıyo yonca türü ne demek
Genellikle (bende dahil) "Çalıştır"a "dxdiag" Yazınca Harici Ekran Kartını Görmez.dxidaig de ekran kartı gözükmüyor yonca türü yazıyo yonca türü ne demek
Sürücüyü indirmemiş Olabilirsiniz.ama ben bu bilgisayarı win 7 ye çevirmeden gözüküyodu model unuttum zula kaldırırmı diye bakıcamda
Bende görünüyor.Genellikle (bende dahil) "Çalıştır"a "dxdiag" Yazınca Harici Ekran Kartını Görmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gpu-Z İndirin Ve ss Atın. Buraya Basarak İndirebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürücüyü indirmemiş Olabilirsiniz.
İşlemcinizi ve ram'ınızı Yazar mısınız.ama ben bu bilgisayarı win 7 ye çevirmeden gözüküyodu model unuttum zula kaldırırmı diye bakıcamda
aygıt yöneticisine gir görüntü bağdaştırıcıları yazısına tıkla altta ekran kartı modeli yazıyorama ben bu bilgisayarı win 7 ye çevirmeden gözüküyodu model unuttum zula kaldırırmı diye bakıcamda
Genellikle Dedim Zaten. (Herkeste Gözükmüyor demedim.)İşlemcinin dahili görüntü bağdaştırıcısı.
Bende görünüyor.
Ekran Kartın İyiymişaygıt yöneticisine gir görüntü bağdaştırıcıları yazısına tıkla altta ekran kartı modeli yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 147350
Aygıt Yöneticisine Girmek İçin Çalıştırı Aç Ve Bunu Yapıştır: devmgmt.mscaygıt yöneticisine gir görüntü bağdaştırıcıları yazısına tıkla altta ekran kartı modeli yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 147350
gtx 750 ti alacamEkran Kartın İyiymiş
4 ram veya 6 ram 2. ghhz işlemciİşlemcinizi ve ram'ınızı Yazar mısınız.