Yardım edecek?
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 38
Sorum bu zaten daha çok FIFA. 14 GTA 5 ve enemy terörist quake wars oynayacam
Neden onun dışında alınmaz ben o kadar grafik takıntılı drğilimCd Koleksiyonu yapacaksan olur. Onun disinda alınmaz.
Bilgisayarın falan yok mu?Neden onun dışında alınmaz ben o kadar grafik takıntılı drğilim
Maalesef 2 hafta önce anakart yandı pcyi çöpe attım mecburen ama yoksa 8gb ram 111 GB SSD+ 2.50 GHz işlemci 2+2 4 GB ekran kartı 2gb VRAM vardıBilgisayarın falan yok mu?
Güzel oyunları var PS3'ün ve oyun bağımlısı biri isen alınır.Maalesef 2 hafta önce anakart yandı pcyi çöpe attım mecburen ama yoksa 8gb ram 111 GB SSD+ 2.50 GHz işlemci 2+2 4 GB ekran kartı 2gb VRAM vardı
Bundan eminsen alabilirsin. Ama inan bana grafikler çok kötü bir ve FIFA gibi oyunlarda drop yaşanabiliyor.PS3 grafikleri yetiyor bana
Bana kalsa konsola alınmadık kutulu oyun kalmaz ama anne babam oyuna 1tl bile vermek istemiyorlar mecburen full demo oyun indirecemGüzel oyunları var PS3'ün ve oyun bağımlısı biri isen alınır.
Hem koleksiyonda yaparsın. Ama korsan oynarsan bir şey diyemem.
Neden işteBu devirde PS4 Pro veya altı alınmaz. Xbox daha güzel bir tercih olur.
Dijital oyunlardan birşey bekleme. Çoğu oyun dijitalde yok.Bana kalsa konsola alınmadık kutulu oyun kalmaz ama anne babam oyuna 1tl bile vermek istemiyorlar mecburen full demo oyun indirecem
Performans çöpte ondan.Neden işte
Ama tek şansımda buDijital oyunlardan birşey bekleme. Çoğu oyun dijitalde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans çöpte ondan.
Xbox 360 alabilirsin.Ama tek şansımda bu
Ama ben tercihimi asla xboxtan yana kullanmamXbox 360 alabilirsin.
Bende tercihimi XBOX'tan yana kullanmam. PS kalitedir.Ama ben tercihimi asla xboxtan yana kullanmam
Olmadı mecbur PS4 slim alacam
Bu konuda katılıyorum işteBende tercihimi XBOX'tan yana kullanmam. PS kalitedir.
İllede PS serisinden olacak amaNintendo Switch alabilirsiniz.
İllaki PS diyorsanız PS4 Pro/PS5 alın. Xbox diyorsanız, Xbox Series serisine bakabilirsiniz.Bu konuda katılıyorum işte
İllede PS serisinden olacak ama
PS3 alacağına anakart al yükseltme yap.Maalesef 2 hafta önce anakart yandı pcyi çöpe attım mecburen ama yoksa 8gb ram 111 GB SSD+ 2.50 GHz işlemci 2+2 4 GB ekran kartı 2gb VRAM vardı
PS3 grafikleri yetiyor bana
Grafikler o kadar kötü denemez yani orta grafikleri var oynanır ama bana kalsa bu zamanda almazdım en kötü ps4 alırsın daha iyiBundan eminsen alabilirsin. Ama inan bana grafikler çok kötü bir ve FIFA gibi oyunlarda drop yaşanabiliyor.