- Konuyu başlatan
UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
En azından pc temizlenmiş hızlanmış olursuan savasa gıder gibi herkez bişi yazmış kardeş belki virus yoktur defender yanlış söylemişdir hemen telaşa kapılma
Yani mantıken böyle olmasi lazım sonraki de
doğru söylüyorsun eğer önemli bir şey yoksa windowsunda direk format atEn azından pc temizlenmiş hızlanmış olur
Windows 10 gidicekYani mantıken böyle olmasi lazım sonraki de
Öyle yapmaya çalışıyoruz bakalım.doğru söylüyorsun eğer önemli bir şey yoksa windowsunda direk format at
suan savasa gıder gibi herkez bişi yazmış kardeş belki virus yoktur defender yanlış söylemişdir hemen telaşa kapılma
Bunca insan yanlış okuyacak mı evet okuyabilirbiliyosun her şey virus çıkmıyor mesela minecraft indirirkende ben (not orjinal) virus tehlikesi var demişti bi kontrol et en son ne indirdin mesela eğer yanlış okumamışsa diğer arkadaşlar haklı
Mantıken gitmemesi lazım eski sürüme dönemezsin diyo sen yeni yüklemişsin eski olmaz kiWindows 10 gidicek
Windows 10 degildi eskidenMantıken gitmemesi lazım eski sürüme dönemezsin diyo sen yeni yüklemişsin eski olmaz ki
İyi oku diyor ki bu pc windows 10 olmuş sıfırlarsanız bir daha o windows sürümü olmaz yani w10 olacak kalacakWindows 10 gidicek
Değişik Windows 10 du, korsanWindows 10 degildi eskiden
İşte o eski sürüm oluyo ona dönmek istiyomusun ?Windows 10 degildi eskiden
Sonraki diyimmi şuan benİyi oku diyor ki bu pc windows 10 olmuş sıfırlarsanız bir daha o windows sürümü olmaz yani w10 olacak kalacak
Hayır tabikide bu orjinalİşte o eski sürüm oluyo ona dönmek istiyomusun ?
DeSonraki diyimmi şuan ben
Eeee zaten öyle diyor eski sürüm yüklemicez diyor diyor ki kardeşim biz w10 kurucaz eski sürümleri kurmıcaz bunu söylemesinin nedeni ilk defa w10 kullanıp beğenmeyenlere zulüm olsun diyeWindows 10 degildi eskiden
En azından pc temizlenmiş hızlanmış ol
Windows 10 gidicek
Yapma bi Sıfırdan format at ölye yapSonraki diyimmi şuan ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır tabikide bu orjinal
A1 türkçeYapma bi Sıfırdan format at ölye yap
Hocam iş işten geçti ne diyorsun bu virüs ciddiyetim bozuldu ya bu arkadaş hala anlamıyor biraz virüsün olduğuna olan düşüncem azaldı virüs yokmuş gibi geliyor yoruldum adam hala format diyorYapma bi Sıfırdan format at ölye yap
Korsan kullanım yaptıysan haketmişsin doğrusu artı forumda korsana destek yok biliyorsunDeğişik Windows 10 du, korsan
O bile diye olmasın ve evet demiştim ama arkadaşın başka çaresi yok umarım onun sıfırlamasında hata çıkmazSen Gösterdin Hiçbirşey işe yaramıyor bile
Adam Da Nasıl Bir Sorun VarsaHocam iş işten geçti ne diyorsun bu virüs ciddiyetim bozuldu ya bu arkadaş hala anlamıyor biraz virüsün olduğuna olan düşüncem azaldı virüs yokmuş gibi geliyor yoruldum adam hala format diyor
Vallahi banada gına geldi yeter da knk sende ss atcan mı artık napıyon şu anHocam iş işten geçti ne diyorsun bu virüs ciddiyetim bozuldu ya bu arkadaş hala anlamıyor biraz virüsün olduğuna olan düşüncem azaldı virüs yokmuş gibi geliyor yoruldum adam hala format diyor