UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Amd Rdeon HD 7600 m Series var ekran kartı, güncel olup olmadığını nasıl anlarım, nasıl güncellerim
Ekran kartınızın tam adını öğrenip üstte attığım siteden indirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 147140
Attığım sitede otomatik belirleyip indiren programı indirip deneyebilirsiniz. HD 7600M Series bir ekran kartı değil bir ekran kartı serisi.Ekli dosyayı görüntüle 147141
Hangisini indirmem lazım 7600m yokturki
hangisine tıklayıp indirmem lazım, indireceğim dosyanın linkini atabilrmisiniz mümkünse.Attığım sitede otomatik belirleyip indiren programı indirip deneyebilirsiniz. HD 7600M Series bir ekran kartı değil bir ekran kartı serisi.
Buradan deneyebilirsiniz ama çıkacak sorunlardan sorumlu değilim. AMD'nin sürücüleri sıkıntılı olabiliyor.hangisine tıklayıp indirmem lazım, indireceğim dosyanın linkini atabilrmisiniz mümkünse.
hiç güncellemesem neolurki, fps artar diye güncellicem bi videoda gördüm, yeni format attırdım aslında günceldir demi, aygıt yöneticisinden baktımda güncel diyodu, sence güncelliyimmi kalsınmıBuradan deneyebilirsiniz ama çıkacak sorunlardan sorumlu değilim. AMD'nin sürücüleri sıkıntılı olabiliyor.
Aygıt yöneticisi doğru göstermez. Hiç güncellemeseniz güncel olmaz ve oyunlarda FPS'iniz genel olarak düşük olacaktır.hiç güncellemesem neolurki, fps artar diye güncellicem bi videoda gördüm, yeni format attırdım aslında günceldir demi, aygıt yöneticisinden baktımda güncel diyodu, sence güncelliyimmi kalsınmı
ya burda sorun felan dedin ondan korktum yaBuradan deneyebilirsiniz ama çıkacak sorunlardan sorumlu değilim. AMD'nin sürücüleri sıkıntılı olabiliyor.
Genelde pek bir şey olmaz daha önce aynı aracı kullandım. İşlemciniz ne bu arada?ya burda sorun felan dedin ondan korktum ya, ne olabilirki
Genelde pek bir şey olmaz daha önce aynı aracı kullandım. İşlemciniz ne bu arada?
Hocam işlemciniz PC ekran kartınız laptop için üretilmiş tam olarak anlayamadım açıkçası.
valla indiricem inşallah bişe olmaz, olursa babam çok kızar, 2 kere format attırdım bu ara bilgisyara xDHocam işlemciniz PC ekran kartınız laptop için üretilmiş tam olarak anlayamadım açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat güncellerseniz bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Casper nirvana touch one pc (all in one yani)Hocam işlemciniz PC ekran kartınız laptop için üretilmiş tam olarak anlayamadım açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat güncellerseniz bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Kendiniz de format atabilirsiniz format için para vermenize gerek yok.va
valla indiricem inşallah bişe olmaz, olursa babam çok kızar, 2 kere format attırdım bu ara bilgisyara xD
bilmiyorumki, sorun olmaz demi indiriyorumKendiniz de format atabilirsiniz format için para vermenize gerek yok.