nurullah6445
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
temmuz ağustos gibi iphone 11 almayı düşünüyorum.pubg gibi yüksek performans isteyen oyunları oyunuyorum kamerası pek önem li degil. kaç sene götürür?
haziranda yeni iphone çıkar mı sizce 11r yada se 3 gibi5-6 yıl götürür tahminimce.
bir keç kez androide geçtim ve iphone ye geri döndüm.Kamera önemli değil ve öncelik oyunsa neden iPhone 11 alacaksanız ki? Yüksek yenileme hızı sunan telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Anladım. iPhone 11 5 yıl götürür ama genel sunduğu kalite olarak çok iyi bir cihaz değil.bir keç kez androide geçtim ve iphone ye geri döndüm.
Ağustos gibi alacaksan 4-4,5 yıl performans konusunda mutlu eder.İphone 11 batarya performansı ve işlemci dışında çok iyi kalite sunan bir cihaz değil.11 e 7500 yada 8000 TL vereceğine git 5800 e S10 lite al keyfine bak.Snapdragon 855 işlemci ile oynayamayacağın oyun yok.temmuz ağustos gibi iphone 11 almayı düşünüyorum.pubg gibi yüksek performans isteyen oyunları oyunuyorum kamerası pek önem li degil. kaç sene götürür?
Çıkabilir de çıkmayabilir de. Ne desek yanlış olur.haziranda yeni iphone çıkar mı sizce 11r yada se 3 gibi
S20 fe de dokunmatik sorununu var.s20 fe dikkatimi çekti 4900 tl ye 11 ile arasında 2500 3000 tl fark var deger mi o farka ?
poco x3 pro sd 860 var ama bana sanki bir iş var gibi geldi 4000 tl altına o işlemci olamaz gibi geliyor sizce poco ya güvenilir mi ?S20 fe de dokunmatik sorununu var.
O telefon un tek özelliği işlemcisi yani kameradan kısmışlar ekrandan kısmışlar.poco x3 pro sd 860 var ama bana sanki bir iş var gibi geldi 4000 tl altına o işlemci olamaz gibi geliyor sizce poco ya güvenilir mi ?
Hocam İphone 11 alacağına S10 lite al keyfine bak.poco x3 pro sd 860 var ama bana sanki bir iş var gibi geldi 4000 tl altına o işlemci olamaz gibi geliyor sizce poco ya güvenilir mi ?
Geldiğinde 3500-4000 arası olur yukarısı olmaz. Güvenmekten kastınız ne? Marka olarak diyorsanız güvenilidir Xiaomi'nin alt markası.poco x3 pro sd 860 var ama bana sanki bir iş var gibi geldi 4000 tl altına o işlemci olamaz gibi geliyor sizce poco ya güvenilir mi ?
Bir iPhone ortalama ömrü 5 ile 6 yıl arası olmaktadır ve xiamoi geçmenizi önermem özellikle note 8 ve 9 lar için belli süre sonra kasmaya donmaya başlıyor sorunu çıkıyor ben şuan kurtulmayı planlıyorum cihazdantemmuz ağustos gibi iphone 11 almayı düşünüyorum.pubg gibi yüksek performans isteyen oyunları oyunuyorum kamerası pek önem li degil. kaç sene götürür?