android telefonlar

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Merhabalar şuanda android kullanıyorum fakat önceki telefonum iphonedu androidde özellikle whatsapp durum hikayelerde videolarda kalite düşüşü yaşanıyor büyük ihtimal s10+ a geçicem burda da aynı şeyler olur mu yoksa kağıt üzerinde s10+ iPhone 8+ tan iyi gözüksede bu problem yazılım için iphone mı yönelmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum sizden teşekkür ederim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhabalar şuanda android kullanıyorum fakat önceki telefonum iphonedu androidde özellikle whatsapp durum hikayelerde videolarda kalite düşüşü yaşanıyor büyük ihtimal s10+ a geçicem burda da aynı şeyler olur mu yoksa kağıt üzerinde s10+ iPhone 8+ tan iyi gözüksede bu problem yazılım için iphone mı yönelmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum sizden teşekkür ederim
Sosyal medyada fotoğraf tarafında android cihazların sunduğu kalite 10 üzerinden 8 ise iPhone ların 10 üzerinden 8,5 video tarafında iPhone larda kalite 10 üzerinden 9 ise android cihazlarda 10 üzerinden 3.Whatsapp,instagram gibi sosyal medya uygulamalarında özellikle video tarafında iPhone kalite olarak android tarafının baya önünde.Senin yerinde olsam batarya dezavantajına rağmen S10 plus alırdım.S10 plus aldın.Cihazda yazılımsal sorun yoksa güncellemeden 3 yada 3,5 yıl kafan rahat kullanırsın.İphone 8 plus güzel cihaz ama 3 yıl performans için güncellemen lazım.Gelen güncellemelere ne kadar güvenirsin? Video kalitesi ve güncelleme olayına göre kararını ver derim.İyi forumlar.

Son düzenleme:

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sosyal medyada fotoğraf tarafında android cihazların sunduğu kalite 10 üzerinden 8 ise iPhone ların 10 üzerinden 8,5 video tarafında iPhone larda kalite 10 üzerinden 9 ise android cihazlarda 10 üzerinden 3.Whatsapp,instagram gibi sosyal medyada sürekli video paylaşımı yapacaksan iPhone Alman daha mantıklı olur.Senin yerinde olsam batarya dezavantajına rağmen S10 plus alırdım.S10 plus aldın.Cihazda yazılımsal sorun yoksa güncellemeden 3 yada 3,5 yıl kafan rahat kullanırsın.İphone 8 plus güzel cihaz ama 3 yıl performans için güncellemen lazım.Gelen güncellemelere ne kadar güvenirsin? Video kalitesi ve güncelleme olayına göre kararını ver derim.İyi forumlar.
ama iphone güncelleme gelse de bu kamera vs dediğim konuda sıkıntı yaratırmı güvenmek derken orayı anlamadım

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
ama iphone güncelleme gelse de bu kamera vs dediğim konuda sıkıntı yaratırmı güvenmek derken orayı anlamadım
Apple firması güncellemelerle bir noktadan sonra cihazları yazılımsal olarak bozuyor.Şimdi diyeceksin bunu Samsung yapmıyor mu?her firma planlı eskitme yapıyor ama android tarafında güncelleme olayı uygulama sürümleri uzun olduğu için mecburi değil.İphone 8 plusta uygulamaları kullanmak için güncelleme yapmak zorundasın.S10 plusta güncelleme yapmak mecburi değil.Kutudan android 10 la çıktı.Cihazda sorun yok.Aynı sürümde 4-5 yıl kullanabilirsin.

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Apple firması güncellemelerle bir noktadan sonra cihazları yazılımsal olarak bozuyor.Şimdi diyeceksin bunu Samsung yapmıyor mu?her firma planlı eskitme yapıyor ama android tarafında güncelleme olayı uygulama sürümleri uzun olduğu için mecburi değil.İphone 8 plusta uygulamaları kullanmak için güncelleme yapmak zorundasın.S10 plusta güncelleme yapmak mecburi değil.Kutudan android 10 la çıktı.Cihazda sorun yok.Aynı sürümde 4-5 yıl kullanabilirsin.
evet iphone kullandığım için bu durumu biliyorum ama bahsettiğim konuda bi eksilme vs problem olurmu kamera sosyal medya yazılımı yani.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
evet iphone kullandığım için bu durumu biliyorum ama bahsettiğim konuda bi eksilme vs problem olurmu kamera sosyal medya yazılımı yani.
Gelen güncelleme kamerayı kesin bozar yada bozmaz diyemem.Ben daha önce Apple cihaz kullandım.İphone 8 plus ı ilk çıktığında almıştım.Wifide 10 saat aldığımı bilirim.Şu anda 8 plus Wi-Fi de maksimum 7 saat veriyor.İphone un yazılımı güzel orada bir sorun yok ama verdikleri güncellemelere güvenmiyorum.

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Gelen güncelleme kamerayı kesin bozar yada bozmaz diyemem.Ben daha önce Apple cihaz kullandım.İphone 8 plus ı ilk çıktığında almıştım.Wifide 10 saat aldığımı bilirim.Şu anda 8 plus Wi-Fi de maksimum 7 saat veriyor.İphone un yazılımı güzel orada bir sorun yok ama verdikleri güncellemelere güvenmiyorum.
ama bu android tarafında da yokmu pil bakımından soruyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
ama bu android tarafında da yokmu pil bakımından soruyorum
Android tarafındada var ama güncelleme olayı androidde mecburi değil.Kutudan çıkan sürümle kullanırsan bir şey olmaz.S10 plus batarya olarak aman aman değil ama ekran kalitesi,kamera performansı ve Stereo hoparlör deneyimi çok iyi.İki cihazda kalite olarak iyi ama güncellemeden kaçma şansın S10 plusta olduğu için S10 plus bence daha mantıklı ama tercih senin.

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Android tarafındada var ama güncelleme olayı androidde mecburi değil.Kutudan çıkan sürümle kullanırsan bir şey olmaz.S10 plus batarya olarak aman aman değil ama ekran kalitesi,kamera performansı ve Stereo hoparlör deneyimi çok iyi.İki cihazda kalite olarak iyi ama güncellemeden kaçma şansın S10 plusta olduğu için S10 plus bence daha mantıklı ama tercih senin.
yani en fazla bütçem iphone x e yeter büyük ihtimal kağıt üzerinde uçurumlar görsemde video tarafında hayal kırıklığı oluyor. Büyük ihtimal iphonea geçerim ama bakacağız bakalım teşekkür ederim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
yani en fazla bütçem iphone x e yeter büyük ihtimal kağıt üzerinde uçurumlar görsemde video tarafında hayal kırıklığı oluyor. Büyük ihtimal iphonea geçerim ama bakacağız bakalım teşekkür ederim.
Güncelleme olayı sorun değil,sosyal medyada video paylaşımı yaparım diyorsan iPhone daha iyi bir tercih olur.X yerine ikinci el 8 plus bak derim.X ler hem çok pahalı hemde çok şikayet var.

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Güncelleme olayı sorun değil,sosyal medyada video paylaşımı yaparım diyorsan iPhone daha iyi bir tercih olur.X yerine ikinci el 8 plus bak derim.X ler hem çok pahalı hemde çok şikayet var.
İkinci el düşünüyorum zaten ikisinide oledvs ekran iyi ordaa öne çıkıyor x.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
8 plus vs x dersem 8 plus ı mı seçersiniz peki?
İkisi arasında 8 plus alırdım.X i daha önce kardeşime aldım.Aldığımız gün cihaz gözümüzün önünde kendi kendine kapandı.Ertesi gün iade edip verdiğimiz P30 u geri aldık.Xs alamıyorsan ikinci el 8 plus almanı tavsiye ederim.

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
İkisi arasında 8 plus alırdım.X i daha önce kardeşime aldım.Aldığımız gün cihaz gözümüzün önünde kendi kendine kapandı.Ertesi gün iade edip verdiğimiz P30 u geri aldık.Xs alamıyorsan ikinci el 8 plus almanı tavsiye ederim.
tamamdır teşekkürler çok sağolun

quentin61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yeni konu açmamak adına android cihazlar kaç yıl donma kasma olmadan çalışıyor? 5 yıldır Iphone 6s kullanıcısıyım yaşamadım ben