Flash Disk Başıma Bela Oldu...

mertgurler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:surprised:Beyler.Ben laptopa format atarken flash diski takılı bıraktım.O günden beri flash disk takılı olmasa bile sürekli takılı gibi gözüküyor.Yine format atarken bilgisayardaki disk alanlarını gösterirken orayı bir bir hard disk bölümü gibi gösteriyor.Tekrar format attım hala geçmedi.Bilgisayarı açtığımda sürekli Flash disk takılı gibi gösteriyor.Bilgisayarımda her daim gözüküyor.Lütfen bunu nasıl kaldıracağımı söyleyin.Sinir oldum.Kafayı yemek üzereyim..:ph34r:

MEHcker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarıma sağ tıklayarak yönete gir ordan disk yönetimine daha sonra flashın bulunduğu bölümün üzerine gelerek sağ tıkla ve birimi sil de ve silinir olmazsa format sırasında bölümü sil diye seçenek vardır ordan silebilirsin..

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Format atıyorsun flash disk takılı gibi gözüküyor nerede gözüküyor nasıl gözüküyor sizi rahatsız eden yönü ney resimli gösterirseniz daha açıklayıcı olur

bestofbest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarıma sağ tıklayarak yönete gir ordan disk yönetimine daha sonra flashın bulunduğu bölümün üzerine gelerek sağ tıkla ve birimi sil de ve silinir olmazsa format sırasında bölümü sil diye seçenek vardır ordan silebilirsin..

:icon_::icon_: