S20 plus,Oneplus 8.Merhaba herkese ben bir telefon almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bütçe: 7 bin.
Not: Android cihaz olursa daha iyi olur.
S20+ olabilir. Peki note serisi nasıl ?S20 plus,Oneplus 8.
Nasıl bir marka ? Her hangi bir sıkıntısı varmı ? Oyun için sizce alınır mı ?OnePlus 8
Mi 10t pro Snapdragon 865 işlemcisi dışında esprisi olmayan bir cihaz.Note serisinde bu fiyatlarda Note 10 plus var.S-pen önemli ise Note 10 plus alabilirsin.S20 plus batarya performansı dışında her konuda çok iyi kalite sunan başarılı bir cihaz.Batarya performansıda ne çok iyi ne çok kötü 120hz da 5,5-6 saat gibi ortalama bir performans sunuyor.Şahsi fikrim S-pen önemli ise Note 10 plus önemli değilse S20 plus almanı tavsiye ederim.S20+ olabilir. Peki note serisi nasıl ?
Birde aklıma takılan şey Mi 10T pro hakkında ne düşünüyorsunuz ? Alınır mı ?
Peki note 10 plus oyun için ideal mi ? Yoksa S20 plus daha mı iyi ?Mi 10t pro Snapdragon 865 işlemcisi dışında esprisi olmayan bir cihaz.Note serisinde bu fiyatlarda Note 10 plus var.S-pen önemli ise Note 10 plus alabilirsin.S20 plus batarya performansı dışında her konuda çok iyi kalite sunan başarılı bir cihaz.Batarya performansıda ne çok iyi ne çok kötü 120hz da 5,5-6 saat gibi ortalama bir performans sunuyor.Şahsi fikrim S-pen önemli ise Note 10 plus önemli değilse S20 plus almanı tavsiye ederim.
İkisininde oyun performansı iyi.İkiside oyunda mutlu eder ama S20 plus ta 120hz ekran hızı olduğu için S20 plusta oyunları biraz daha akıcı oynarsın.Peki note 10 plus oyun için ideal mi ? Yoksa S20 plus daha mı iyi ?
Oyun için s20 plus daha iyidirPeki note 10 plus oyun için ideal mi ? Yoksa S20 plus daha mı iyi ?
Sizce exynos 990 sıkıntı yaratır mı ? Bunula ilgili çok şikayet varda ?İkisinde oyun performansı iyi.İkiside oyunda mutlu eder ama S20 plus ta 120hz ekran hızı olduğu için S20 plusta oyunları biraz daha akıcı oynarsın.
Tercihin S20 plus olacaksa cihazı kurulum yaptıktan sonra ayarlar/cihaz hakkında/yazılım kısmından sürümüne bak.Eğer sürüm android 10 ise mutlaka android 11 e güncelleyip güncellemeden sonra hard reset at bir dahada güncelleme yapma.Peki note 10 plus oyun için ideal mi ? Yoksa S20 plus daha mı iyi ?
Android 10 da hatalar vardı.Android 11 de S20 plus ve S20 ultra da işlemci ve yazılımdan kaynaklı hata yok.Düz modelde kamerada ısınma maalesef var.Sizce exynos 990 sıkıntı yaratır mı ? Bunula ilgili çok şikayet varda ?
Ben android cihazları daha çok seviyorum.iPhone 11 öneririm. Bu bütçenin en iyisi.
İkinci ise OnePlus 8.
İphone 11 kalite olarak S20 plus ın tırnağı olamaz.İphone 11 in tercih edilmesinin sebepleri 1-Pro ile Pro max in anormal derecede pahalı olması 2-İkinci el 3-Sosyal medya bu unsurların hiçbirinin 11 in kalitesi ile uzaktan yakından alakası yok.Bu unsurlar olmasa kimse 11 in yüzüne bakmaz.Ben android cihazları daha çok seviyorum.
OnePlus markasında kararsızım markayı ilk defa duydum desem doğrudur.![]()
Türkiyeden alacağım.Yurtdışından mı yoksa Türkiye'den mi alacaksınız? Ona göre öner yapacağım.
S20 plus aklıma yattı. Ekran olarakta beğendim.İphone 11 kalite olarak S20 plus ın tırnağı olamaz.İphone 11 in tercih edilmesinin sebepleri 1-Pro ile Pro max in anormal derecede pahalı olması 2-İkinci el 3-Sosyal medya bu unsurların hiçbirinin 11 in kalitesi ile uzaktan yakından alakası yok.Bu unsurlar olmasa kimse 11 in yüzüne bakmaz.
Hocam S20 plus güzel cihaz.S20 plus alacaksan android 11 e güncellemeyi sakın unutma.Çünkü android 10 sürümünde hatalar var.Türkiyeden alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
S20 plus aklıma yattı. Ekran olarakta beğendim.
Peki. Teşekkürler.Hocam S20 plus güzel cihaz.S20 plus alacaksan android 11 e güncellemeyi sakın unutma.Çünkü android 10 sürümünde hatalar var.
Rica ederim.İyi forumlar.Peki. Teşekkürler.
S20 düz modelde ısınma kamera tarafında var.Düz S20 konusunda haklısın ama S20 plus ile S20 ultra da bir sorun yok.Android olarak ise OnePlus 8 önerebilirim.
S20 Plus konusunda pek emin değilim açıkçası, sorunlar geçti diyen de var geçmedi diyen de.
Mi 10 T Pro ise önermem.
İkimiz de kullanmadığımız için tam emin değilim. Sorunların çözülmediğini yazanlar da var.S20 düz modelde ısınma kamera tarafında var.Düz S20 konusunda haklısın ama S20 plus ile S20 ultra da bir sorun yok.
Neden ? Sizce oyun oynamak için ve kamera için alınır mı ?Mi 10 T Pro ise önermem.
Ben S20 ile S20 plus I mediamark ta android 11 sürümü ile kullandım.S20 yi 1 saat S20 plus I da 3 saate yakın kullandım.S20 plus ta 3 saatlik kullanımda sadece ön kamera ile 30saniye 4K 60fps video çektiğimde bir miktar ısındı ki 4K 60fps video da ısınmayan cihaz yok.Bunun dışında YouTube dan video izledim,tarayıcıda takıldım,fotoğraf çektim.Bu yaptığım şeylerde bir ısınma görmedim.Düz S20 modelinde 1 saat kullanımda kamerayı açtığımda hiçbir şey yapmasamda cihazın ısındığını gördüm.S20 kamera dışında ısınmasada beni S20 plus kadar tatmin etmedi.İkimiz de kullanmadığımız için tam emin değilim. Sorunların çözülmediğini yazanlar da var.
Alınmaz. Kamerada M51 bile daha iyi.Neden ? Sizce oyun oynamak için ve kamera için alınır mı ?