XXXTentacion
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 301
Nasıl virüs yaparım? Sadece test amaçlı cidden keyif almam için nasıl virüs yaparım?
Ne alaka?Bu forum benim psikolojimi bozacak .d
Forumda Korsan Ve Virüse yer yok.Nasıl virüs yaparım? Sadece test amaçlı cidden keyif almam için nasıl virüs yaparım?
Arkadaşımın bilgisayarına virüs mü atıcam?Forumda Korsan Ve Virüse yer yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer yazılımcı iseniz bilirsiniz büyük ihtimalle. Arkadaşlarınızın bilgisayarına atacak gibisiniz. Tabi ki de öngörüm bu.
E bu zararlı aga ben görsel şölenli istiyorum zaten test amaçlı MEMZ veya mrs.major gibi görselli olsunReis en kolay yolu C# ile bir konsol uygulaması yap sonra o tüm dosyaları silsin bootloaderden Windows'u falan kaldırsın ne pc açılır ne de dosyalar kalır
Tamamdır saçma düşündüm zaten. Pek bir bilgim yok.Arkadaşımın bilgisayarına virüs mü atıcam?bunu nereden çıkardınız? MEMZ gibi bir virüs yapıp veri tabanına alınmak isterdim. Size virüs atın demedim sadece nasıl yapılır dedim. Siz bilirsiniz.
Tamam WinForms ile önce duvar kağıdını değiştirip saçma saçma klasörler açmasını sağla sonra ekrana korkunç şeyler ekle bu kadar.E bu zararlı aga ben görsel şölenli istiyorum zaten test amaçlı MEMZ veya mrs.major gibi görselli olsun
Peki bu Antivirüslerin veri tabanına eklenmesi sağlanır mı? büyük bir şey mi yani buTamam WinForms ile önce duvar kağıdını değiştirip saçma saçma klasörler açmasını sağla sonra ekrana korkunç şeyler ekle bu kadar.
Antivirüs şirketlerine eposta atarsanız veri tabanına ekletebilirsiniz.Peki bu Antivirüslerin veri tabanına eklenmesi sağlanır mı? büyük bir şey mi yani bu
prenslik yapmam gerekiyor o zamanAntivirüs şirketlerine eposta atarsanız veri tabanına ekletebilirsiniz.
Ama zararlı olmadığı sürece PUP'tan ileri gidemez.
yaptıktan sonra vm ile denersin istersen.prenslik yapmam gerekiyor o zamantamam sanal makineye gerek var mı hani geçer mi bu?
shutdown -s.bat dosyasına sistem kapatma kodu yaz![]()
basit bir şey olmasın.bat dosyasına sistem kapatma kodu yaz![]()
ben hiç bir zaman vürüs yapamayacakmıyım o zamanFazla merak iyi değildir boş ver.
Deneme-yanılma.Fazla merak iyi değildir boş ver.
downlad rem fora yor devisbedava ram yükle
hatırlıyorum da 9-10 yaşında ram yüklemeye çalışıyordumDeneme-yanılma.
downlad rem fora yor devis
Önce büyü yaparsın sonra.ben hiç bir zaman vürüs yapamayacakmıyım o zaman
Ben "swap" ile arttırmaya çalışıyordum ama RAM bilgisi değişmioduhatırlıyorum da 9-10 yaşında ram yüklemeye çalışıyordum![]()
bu gerçek mi bedava ram veriyor mu yani 16 gb ram alacambedava ram yükle
Troll hocam.bu gerçek mi bedava ram veriyor mu yani 16 gb ram alacam
alta virüs yok yazılmış ve şakaymış da bunun şakası mı olurTroll hocam.
Ama gerçeğini istersen RAMBooster buradan alabilirsinbu gerçek mi bedava ram veriyor mu yani 16 gb ram alacam
tamam paralı mıAma gerçeğini istersen RAMBooster buradan alabilirsin![]()
tamam paralı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ne lan
rickrollandınbu ne lan
tamam ama şimdi yapmak istiyorum yaş 13Önce büyü yaparsın sonra.