Akdeniz124
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 424
Eski uygulamalara açığım (2015+ olsun yeter)
Biraz kasabilir ama davinci resolve.
Hocam gerçektenmii ??Biraz kasabilir ama davinci resolve.
Yazdığım mesajlar bilgimi göstermiyor. Ayrıca nereye baktınız bilmiyorum. 8gb ile akıcı kullanılabiliyor. Mesajımı da düzgün okuyun lütfen. KASAR dedim. Bu kadar düşük sisteme istemişseniz zaten kullanacağınız programların telefondaki herhangi bir edit programı ile pek bir farkı olmaz.Hocam gerçektenmii ??
16 GB minumum RAM isteyen bir uygulama.
Davinci resolve.
Profesörsünüz diye bir şey bilmediğiniz bir konuda konuşmak zorunda değilsiniz
O zaman böyle yazabilirdiniz.Yazdığım mesajlar bilgimi göstermiyor. Ayrıca nereye baktınız bilmiyorum. 8gb ile akıcı kullanılabiliyor. Mesajımı da düzgün okuyun lütfen. KASAR dedim. Bu kadar düşük sisteme istemişseniz zaten kullanacağınız programların telefondaki herhangi bir edit programı ile pek bir farkı olmaz.
Ayrıca Akıcı bir şekilde Wondershare Filmora X kullanabiliyorum.O zaman böyle yazabilirdiniz.
Sizce Gerçekten benim aklımdan Davinci Resolve geçmedimi ?
Yada indirmedimmi ??
Aklınızdan ne geçip geçmediğini bilemem. Davinci Resolve o kadar popüler değil. Daha önceden denediğiniz programları yazsaymışsınız keşke.O zaman böyle yazabilirdiniz.
Sizce Gerçekten benim aklımdan Davinci Resolve geçmedimi ?
Yada indirmedimmi ??
Sanırım arkadaş kavga için gelmiş.Aklınızdan ne geçip geçmediğini bilemem. Davinci Resolve o kadar popüler değil. Daha önceden denediğiniz programları yazsaymışsınız keşke.
Kavga için gelmedim sadece insanların bilmediği bir konu hakkında fikir belirtmesine sinirleniyorum.Sanırım arkadaş kavga için gelmiş.
Sorun bende oldu şimdi.Aklınızdan ne geçip geçmediğini bilemem. Davinci Resolve o kadar popüler değil. Daha önceden denediğiniz programları yazsaymışsınız keşke.