• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2gb ram ile 64 bit çalışır mı

Diğer bileşenler nedir? Hangi windows sürümünü kuracaksınız?

Hocam siz 64 bit ve Win 10'u hiç denememişsiniz. Ben 2 gb ramli pcde denemiştim zamanında.
Yapmayın acayip ağır ve hantal bir şey, masaüstünü bile kullanamazsınız

Wİndows 10 64 bit kuracam ve işlemcimde destekliyor.HDD Var Bilgisiyarda.
Resmen bilgisayarın ruhuna Fatiha okumak istiyorsunuz. Ben beş yıl HDD ile ve 3 GB RAM ilr Windows 10 64 Bit kullandım ve çok pişmanım. O bilgisayara Windows 8.1 kurmanız veya bir GNU/Linux dağıtımı kurmanız daha mantıklı olur.

Merhaba bilgisiyarım 32 bit ama 64 bit yapıcam. Sizce 2 GB Ram ile 64 bitte Programları Çalıştarabilir miyim?
İşlemciniz 64 bit desteği var mı? Eğer yoksa 64 bit işletim sistemi kuramazsınız? İşlemci modelini söylerseniz 64 bit desteği olup olmadığnı söyleyebiliriz. 64 bit biraz kasar 2 gb ramle ama kullanabilirsiniz bence. Tavsiyem Windowws 8.1 32 bit veya GNU/Linux dağıtımları kullanmanız.

Windows 10 HDD varken bile kullanmak ölüm, siz bide üstüne üstlük 2 gb ram ile 64 bit çalıştırmaya çalışıyorsunuz.

2 gb ram 64 bit ile kuracağınız işletim sistemine göre değişebilir. Tavsiyem o ram ile Windows 10 kullanmamanız.