berke0007777
Doçent
Aida64'te bildiğiniz gibi rapor oluşturma seçeneği var. Ne işe yarıyor bu rapor, yanlış yüklenmiş driver sorunlarına çözüm olabilir mi?
çözüm olabileceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle donanımınızı ve ısı değerlerini filan daha hızlı paylaşmak içindir. İsterseniz atın buraya neymiş bakalım.Aida64'te bildiğiniz gibi rapor oluşturma seçeneği var. Ne işe yarıyor bu rapor, yanlış yüklenmiş driver sorunlarına çözüm olabilir mi?
.çözüm olabileceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle donanımınızı ve ısı değerlerini filan daha hızlı paylaşmak içindir. İsterseniz atın buraya neymiş bakalım.
Hocam pc bilgileri falan sıkıntı çıkartmaz demi ?Evet tahmin ettiğim gibi bilgisayarının her şeyi yazıyor. İstersen bu dosyayı kullandığın bir konu aç driver sorunu diye. Yardımcı olmaya çalışalım.
Yada bu dosyayı kaldır ss filan koy çünkü biraz gezinden içerisinde tarayıcı geçmişin var gizlilik sorunlarına yol açmıyalım sil buradan bence.Evet tahmin ettiğim gibi bilgisayarının her şeyi yazıyor. İstersen bu dosyayı kullandığın bir konu aç driver sorunu diye. Yardımcı olmaya çalışalım.
Nasıl silerim?Yada bu dosyayı kaldır ss filan koy çünkü biraz gezinden içerisinde tarayıcı geçmişin var gizlilik sorunlarına yol açmıyalım sil buradan bence.
olur veya mesajı düzenle deyip orayı silebilirsin.Nasıl silerim?
En mantıklısı MediaFire'dan silelim.
Driver sorunu var mı? Yeni konu açayım mı?olur veya mesajı düzenle deyip orayı silebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sorun çıkmasın diye kendi bilgisayarımdan komple kaldırdım haberin olsun sıkıntı çıkmasın.
Teşekkür ederim.Burada gözükmez eğer sorun yaşıyorsan yeni konu açıp neler olduğunu anlatabilirsin.