• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

windows 10 pro ürün etkinleştirme

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
bu sabah bilgisayarımı açtığımda karşıma bir yazı geldi ^windows 10 pro lisansınız bitmek üzere^ ben şuanda ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
ürün anahtarım falan yok bilgisayarı alalı 5 ay falan oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarlar 29.03.2021 09_16_29.png

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,795
Bilgisayarı nereden aldınız? Eğer Windows oem yüklü bir cihaz ise zaten anahtar cihaza gömülü olur. Eğer windows deneme sürümü ile aldıysanız yani pc yanında işletim sistemi almadınız ama cihazda windows var ise 180 gün deneme süresi ile gelir. Yani bu da 6 ay eder. Cihazınız bu yüzden etkinleştirme için anahtar istiyor.

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
Bilgisayarı nereden aldınız? Eğer Windows oem yüklü bir cihaz ise zaten anahtar cihaza gömülü olur. Eğer windows deneme sürümü ile aldıysanız yani pc yanında işletim sistemi almadınız ama cihazda windows var ise 180 gün deneme süresi ile gelir. Yani bu da 6 ay eder. Cihazınız bu yüzden etkinleştirme için anahtar istiyor.

dayımın bir arkadaşından aldık
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplama