''Wolfred1ght''
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,290
Kasam bir süre önce çok yüksek sayılmayacak ama sinir bozucu ses çıkarmaya başladı.Nedeni ne olabilir?Nasıl çözüm bulurum?
PSU fanından veya hala varsa CD-ROM dan olmasın.Kasam bir süre önce çok yüksek sayılmayacak ama sinir bozucu ses çıkarmaya başladı.Nedeni ne olabilir?Nasıl çözüm bulurum?
Hiç uğraşmak istemiyorsanız PSU yu değiştirebilirsiniz.Galiba orası içini açıp bakmadım.Bir şey yanlış yaparsam daha da kötüye gitmesini istemiyorum.
o sen demin bana artislik taslayan adam deilmisin? neyse fandadır sorunKasam bir süre önce çok yüksek sayılmayacak ama sinir bozucu ses çıkarmaya başladı.Nedeni ne olabilir?Nasıl çözüm bulurum?
Bazen 80'lere çıkarken bazen de 20 lere düşüyor.Sıcaklıkları kontrol edin
İşlemci fanını değiştirin ve PSU'yu gözden geçirin.Bazen 80'lere çıkarken bazen de 20 lere düşüyor.
İşlemci fanını değiştirin ve PSU'yu gözden geçirin.
Parça değişimi olmaksızın başka bir şey yapılamaz mı ?kasa içi temizliğini yapacaksın, gerekiyorsa fanları yağlayacaksın, termal macunları yenileyeceksin.. ısıyı kontrol edeceksin, işlemci ve ekran kartı kaç derecelere çıkıyor diye.
bunları yaptıktan sonra hala ses çıkıyorsa, hangisinden ses geldiğine bakacaksın, ona göre parça değişimi ile aşabilirsin ses sorununu.
yapılırParça değişimi olmaksızın başka bir şey yapılamaz mı ?
PSU'yu gözden geçirebilirsiniz.Parça değişimi olmaksızın başka bir şey yapılamaz mı ?
Parça değişimi olmaksızın başka bir şey yapılamaz mı ?
Üzerine soğuk bir cisim koysam işe yarar mı?dediğim gibi parçaları kontrol edeceksin.
kasa tozlu olduğu için ses yapabilir,
ısı çok yüksektir, soğutmak için fan son hızla çalışır, ses yapabilir.
daha yaz gelmeden ısınmaya başladıysa bilgisyarın, yazın ısıdan dolayı çok sorun yaşarsın.
ısınma sorunundan dolayı ses yapıyorsa, ısınma problemini çözmen şart...