XFCEBilgisayarımın masaüstü ortamını değiştirmeyi düşünüyorum.
Hem hafif hem de bol bol kişiselleştirilebilir bir DE önerebilirsiniz.
Şu an GNOME kullanıyorum.
XFCE çok öneriyorlar, hoş da bence.Bilgisayarımın masaüstü ortamını değiştirmeyi düşünüyorum.
Biraz alıştım fakat GNOME bana kişiselleştirme açısından biraz eksik geliyor.Artık alıştıysan gnome kullanmaya devam et bence
KDE, DDE, XFCE.Biraz alıştım fakat GNOME bana kişiselleştirme açısından biraz eksik geliyor.
KDE ve DDE'yi denemiştim fakat bir türlü kişiselleştirememiştim.KDE, DDE
O zamaan XFCE deneyin.KDE ve DDE'yi denemiştim fakat bir türlü kişiselleştirememiştim.
KDE'yi özelleştirmek kolay aslında. Cinnamon deneyebilirsiniz.KDE ve DDE'yi denemiştim fakat bir türlü kişiselleştirememiştim.
KDE Plasma bu işi en üst düzeyde yapar aslında. Belki Cinnamon veya Budgie'ye bakabilirsiniz.KDE ve DDE'yi denemiştim fakat bir türlü kişiselleştirememiştim.
KDE'yi özelleştirmek kolay aslında. Cinnamon deneyebilirsiniz.
Gözüme hitap eden bir tema bulamadım.KDE Plasma bu işi en üst düzeyde yapar aslında. Belki Cinnamon veya Budgie'ye bakabilirsiniz.
Bu cümleden kastığınız nedir? Ne gibi bir tema istiyorsunuz?Gözüme hitap eden bir tema bulamadım.
İstediğim temayı bulamadım. Onu kast ettim.Bu cümleden kastığınız nedir? Ne gibi bir tema istiyorsunuz?
XFCE çok öneriyorlar, hoş da bence.
Hepinize teşekkür ederim, XFCE kuracağım.O zamaan XFCE deneyin.
XFCE çok öneriyorlar, hoş da bence.
KDE, DDE, XFCE.
O zamaan XFCE deneyin.
KDE Plasma bu işi en üst düzeyde yapar aslında. Belki Cinnamon veya Budgie'ye bakabilirsiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim, Hem XFCE hem KDE Plasma Hem de (kurabilirsem) Budgie kuracağımGNOME'dan Budgie'ye geçilir çünkü Budgie GNOME 4 gibi bir şeyama Budgie kullanabileceğin dağıtım o kadar sınırlı ki resmi olarak kullanabileceğin sistem sayısı çok az.
Bilgisayarımın masaüstü ortamını değiştirmeyi düşünüyorum.
Openbox gözüme pek hitap etmiyor.hafif olsun diyosan openbox masaüstü ortamını dene üstad
Openbox, masaüstü ortamı değil pencere yöneticisihafif olsun diyosan openbox masaüstü ortamını dene üstad
Xfce deneyin hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya LXQt deneyin.![]()
Neye güldünüz kiOpenbox, masaüstü ortamı değil pencere yöneticisi![]()
Masaüstü ortamı yerine pencere yöneticisi yazılmış dediniz ona güldüm.Neye güldünüz ki![]()