hastaligim ne?

gulsamadan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb 2 bucuk senedir 1 saniye bile gecmeyen zonklayici bas agrim var 54 tane sey denedim faydasiz baslarda alnim cok siddetli agriyordu sonra agrinin siddeti gunden gune azaldi ve yer degistirmeye basladi alnimin sagi solu ensemin sagi solu sakagimin sagi solu yanagimin sagi solu basimin arkasi burnum cenem dis etlerim boynum dolasiyor bazen kollarimda da geziyor agrinin son zamanlarda bazen siddeti artiyor bir kac saniye sonra azaliyor 3 senedir bilgisayar basinda calisiyorum unutkanlik ve geniz akintim var bazen kelimeleri yanlis ve kekeleyerek soyluyorum isik gozumu aliyor basimda yanma dilimde ayaklarimda uyusma ellerimde halsizlik oluyor kulaklarim cinliyor gozumde elektirik carpmis gibi aci hissediyorum sinek ucuyor gibi goruyorum bi esnemeye basliyorum yarim saat suruyor doktor stresten dedi ama stres gecti hastalik gecmedi bende size sorayim dedim

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
1-)Biz nereden bilelim?
2-) En yakın sağlık kurumuna git.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
şimdi burda bir şey söyleriz sana zarar gelir onun için bu tarz konuların yeri forumlar değil hastanelerdir geçmiş olsun bu arada

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Burada doktor olacağını sanmıyorum olsada görmeden tedavi edemez en yakın hastane ya da aile sağlığı merkezine gitmenizi öneririm

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Hastalığının genel olarak gösterdiği ve sizin yaptığınız tanım doktor korkusunu gösteriyor. Korkunuzu yenip bir sağlık kuruluşuna giderseniz kesin net bir tanı konulup ona göre tedavi yöntemi secilir .

Marinette

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hastaneye gitmen en doğrusu olacaktır.Bu konularda malesef ki biz doktor değiliz yardımcı olamayız.

gulsamadan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Tüm işi gücü bırak her şeyini ertele hemen yarın doktora başvur. Allah şifanı versin, geçmiş olsun.

gulsamadan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hastalığının genel olarak gösterdiği ve sizin yaptığınız tanım doktor korkusunu gösteriyor. Korkunuzu yenip bir sağlık kuruluşuna giderseniz kesin net bir tanı konulup ona göre tedavi yöntemi secilir .
Hastaneye gitmen en doğrusu olacaktır.Bu konularda malesef ki biz doktor değiliz yardımcı olamayız.
Tüm işi gücü bırak her şeyini ertele hemen yarın doktora başvur. Allah şifanı versin, geçmiş olsun.
doktora gittim arkadaslar sorumdada belirttim damdan dusenin halinden damdan duser anlar demisler
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi burda bir şey söyleriz sana zarar gelir onun için bu tarz konuların yeri forumlar değil hastanelerdir geçmiş olsun bu arada
zarar?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Gerekli testler yapılmadan anlamak mümkün değil.
Migren olabilir.
Nöropatik yalancı ağrılar olabilir.
Beyin ve sinir sistemleri ile alakalı hasarlar olabilir.
Tam teşekküllü bir hastanede acilen doktora görünmelisiniz

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Doktoru değiştir, başka bir doktora gitmelisin bence kardeşim.