Laptop mu masaüstü mü

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Doğum günüm 5 Nisana az kaldı ve sağ olsunki babam yeni bilgisayar teklifimi kabul etti ve istediğini bana şöyle dedi ve benim aklıma ilk olarak masaüstü mü yoksa laptop mu sorusu geldi çok seyahat eden beri değilim yaz tatili hariç ama son dönemde tatil planlarımız var babamla aramız iyi olduğu için onla birlikte ülkeler şehirler gezmek hep hayaldi ve onları yavaşça yapacaz ( neyse çok boş yaptım :d) sizce masaüstü mü yoksa laptop mu

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,490
Oyun oynama gibi bir amacın varsa masaüstü almanı tavsiye ederim, laptop çok ısınır ve güç kaybı yaşatır yani ısınınca gücünü kısıyor otomatik olarak. Günlük kullanım dersen dizi, film, sosyal medya, ders vb. laptop öneririm taşıması rahat olur.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Eğer sürekli bir yerlere götüreceksen laptop, eğer herhangi bir yere götürmeyeceksen masaüstü al.

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Oyun oynama gibi bir amacın varsa masaüstü almanı tavsiye ederim, laptop çok ısınır ve güç kaybı yaşatır yani ısınınca gücünü kısıyor otomatik olarak. Günlük kullanım dersen dizi, film, sosyal medya, ders vb. laptop öneririm taşıması rahat olur.
Hem oyun hem gündelik lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer sürekli bir yerlere götüreceksen laptop, eğer herhangi bir yere götürmeyeceksen masaüstü al.
Şu dönem biraz tatil yapcaz ama normalde yaz tatili dışında şehir dışına bile düşük ihtimalle gidiyorum

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Masa üstü al. Donanım değişikliği yapabilirsin ve oyunlarda performansın yüksek olur. Daha az ısınır ve daha hızlıdır.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Oyun anlamında olsun,ileride parça yükseltme olsun,ısı konusunda olsun her türlü masaüstü DAHA İYİDİR.Ve zaten seyahat eden birisi değilmişsiniz sanırım o zaman alın masaüstü gitsin.

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Oyun anlamında olsun,ileride parça yükseltme olsun,ısı konusunda olsun her türlü masaüstü DAHA İYİDİR.Ve zaten seyahat eden birisi değilmişsiniz sanırım o zaman alın masaüstü gitsin.
Ederimde yılda en fazla 3,4 kere zengin değilizki haftasonu gidelim havuza girelim hamakta sallanalım :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle. Temiz ve dikkatli kullanımda uzun seneler götürür.
Teşekkürler aydınlattığın için

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Masaüstünün dizustunden tek bir kötü yani var. Tasiyamiyorsunuz. Laptop istediginiz yere goturuyorsunuz. Onun disinda masaustu bin basar bana gore

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Laptoplar taşınabilir oluyor ama masaüstüne göre daha az performans veriyor,daha çok ısınıyor genelde daha pahalı oluyor. Diğerlerinin de dediği gibi onu taşımayacaksan kesinlikle masaüstü olanlara bak.