YusufGERDAN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 43
Forza Horizon 4 mü? Asphalt 8 mi ?Asphalt 9 mu? Hangisini tercih etmeliyim. En fazla 3 GB olsa iyi olur.
Forza Horizon telefonlarda oynanabilen bir oyun değil. Toplam boyutu 70gb a yaklaşır. Asphalt oyunlarını önermem. Onun yerine NFS no limits oynayabilirsiniz.Forza Horizon 4 mü? Asphalt 8 mi ?Asphalt 9 mu? Hangisini tercih etmeliyim. En fazla 3 GB olsa iyi olur.
Bilgisayar wersionlarıda var aspahaltınForza Horizon telefonlarda oynanabilen bir oyun değil. Toplam boyutu 70gb a yaklaşır. Asphalt oyunlarını önermem. Onun yerine NFS no limits oynayabilirsiniz.
Zaten bilgisayarda oynayacağım. Ama 70 GB aşırı fazla.Forza Horizon telefonlarda oynanabilen bir oyun değil. Toplam boyutu 70gb a yaklaşır. Asphalt oyunlarını önermem. Onun yerine NFS no limits oynayabilirsiniz.
Asphalt serisi bozdu. Şu anda çok kötü oyunları.Bilgisayar wersionlarıda var aspahaltın
O halde Asphalt 9 ile yetinmeniz lazım.Zaten bilgisayarda oynayacağım. Ama 70 GB aşırı fazla.
Sen telefonuna FH4 indirmeyi dene. FH4 Mobile ha?Forza Horizon 4 mü? Asphalt 8 mi ?Asphalt 9 mu? Hangisini tercih etmeliyim. En fazla 3 GB olsa iyi olur.
GeForce Now ile oynayın o zaman.Zaten bilgisayarda oynayacağım. Ama 70 GB aşırı fazla.
Geforce Now ile oynanır aslındaSen telefonuna FH4 indirmeyi dene. FH4 Mobile ha?
Hehe aynı anda yazdık.GeForce Now ile oynayın o zaman.
Bilgisayarda oynayacağım zaten.Sen telefonuna FH4 indirmeyi dene. FH4 Mobile ha?
FH4 3GB? Demosu bile 27GB.Bilgisayarda oynayacağım zaten.
En fazla 3GB oyun önerisi istedim.FH4 3GB? Demosu bile 27GB.
"Forza Horizon 4 mü? Asphalt 8 mi ?Asphalt 9 mu? Hangisini tercih etmeliyim. En fazla 3 GB olsa iyi olur."En fazla 3GB oyun önerisi istedim.
Hocam bilgisayarda 3gb oyundan pek birşey beklemeyin. 3gb devrimizin oyunlari için çok az.En fazla 3GB oyun önerisi istedim.
Bende şimdi anladım. Bir oyun için 74 GB nedir?Hocam bilgisayarda 3gb oyundan pek birşey beklemeyin. 3gb devrimizin oyunlari için çok az.
GeForce Now tek seçenek 3gb sınırlamasıyla hocam.En fazla 3GB oyun önerisi istedim.
Hocam şöyle güzel grafikli bir oyun istiyorsanız 120 GB a görüşürüz deyin. Bilgisayar tarafında işler mobildeki gibi yürümüyor maalesef.Bende şimdi anladım. Bir oyun için 74 GB nedir?
Hocam 4k texturelar yüksek polygonlu 3d modeller falan derken rahat rahat 74gb oluyor, çok normal.Bende şimdi anladım. Bir oyun için 74 GB nedir?
Zaten 157 GB boş yerim var. Bir de Forza Horizon 4 indirirsem. Hiç bir şeye yerim kalmaz herhalde.Hocam şöyle güzel grafikli bir oyun istiyorsanız 120 GB a görüşürüz deyin. Bilgisayar tarafında işler mobildeki gibi yürümüyor maalesef.![]()
ama ozman bi nfs oyunlarını bakın heat vb.Zaten 157 GB boş yerim var. Bir de Forza Horizon 4 indirirsem. Hiç bir şeye yerim kalmaz herhalde.
araba modlu minecraftForza Horizon 4 mü? Asphalt 8 mi ?Asphalt 9 mu? Hangisini tercih etmeliyim. En fazla 3 GB olsa iyi olur.
Bende şimdi onu soracaktım. Tablette asphalt 8 oynuyordum çok iyiydi.Neden herkes asphalt serisine kan kusuyor nedensiz bir şekilde? Hele Asphalt 9 çok iyi bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
???