Serhat_kaya_.58
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
masüstü bilgisayarımı win 7 den win n 10 geçirmek istiyorum verilerim önemli değil silinebilir
HDD mi var SSD mi?masüstü bilgisayarımı win 7 den win n 10 geçirmek istiyorum verilerim önemli değil silinebilir
ne olduklarını tam bilmiyorum ama usb varHDD mi var SSD mi?
Siz bir aygıt yöneticisinden disk sürücüleri kısmına gelip ss atar mısınız?ne olduklarını tam bilmiyorum ama usb var
Sistemin nedir detaylı yazabılır mısın ?masüstü bilgisayarımı win 7 den win n 10 geçirmek istiyorum verilerim önemli değil silinebilir
Bir SSD'niz yok, Windows 10 kurarsanız bilgisayarınız ölür.
8.1Bir SSD'niz yok, Windows 10 kurarsanız bilgisayarınız ölür.
Sistem özellikleri nelerdir?
nerden bakabilirim tek bildiğim 4gb ramSistem özelliklerini detaylıca yazarsanız sisteminize uygun bir işletim sistemi öneribilirm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem özellikleri nelerdir?
Denetim masasına sistem yaz orda işlemcin yazıyor sonra çalıştır yaz arama yerinede dxdiag yaz ekran kartına baknerden bakabilirim tek bildiğim 4gb ram
bu bilgisayarımdan oyun oymama gerek yok chromda gezmek için kullanıyorumnerden bakabilirim tek bildiğim 4gb ram
aygıt yöneticisinden, işlemci,görüntü bağdaştırıcıları sekmelerinin fotoğraflrını atabilir misiniz bir de bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyip foto atın.nerden bakabilirim tek bildiğim 4gb ram
Bu arada 4 gb ram varsa wındows 10a geçme ram in kalmaz 2-3 gb win 10 yiyornerden bakabilirim tek bildiğim 4gb ram
Zaten SSD yokmuş isterse 1 tb rami olsun gene yavaş olur.Bu arada 4 gb ram varsa wındows 10a geçme ram in kalmaz 2-3 gb win 10 yiyor
Yavaşlıktan bahsetmedim sadece ram'i kalmaz bende 2 gb ram var win 10 yaptım 1.3 gb win10 a gidiyor 1 aya 4 gb ram yapıcamZaten SSD yokmuş isterse 1 tb rami olsun gene yavaş olur.
kanka ekrana bas dxdiag yazdıgın yere ekran kartına bakalım
Windws 8.1 ya da GNU/Linux dağıtımları kullanabilirsiniz. Windows 7 güvenlik açıkları içeriyor.
peki 8.1 e nasıl geçebilirimWindws 8.1 ya da GNU/Linux dağıtımları kullanabilirsiniz. Windows 7 güvenlik açıkları içeriyor.
Windows 7 güvenlik açıkları içerir, Windows 10 ağıır gelir,Windows 8.1 ya da GNU/Linux dağıtımları kullanabişlirsiniz
windows 8.1 e nasıl geçebilirimWindows 7 güvenlik açıkları içerir, Windows 10 ağıır gelir,Windows 8.1 ya da GNU/Linux dağıtımları kullanabişlirsiniz
Windows 8.1'e geçmek için Windows 8.1 ISO dosyasını indirio Rufus ile USB belleğe yazıp bilgisayarınızı USB'den boot ederek kurulum yapabilirsiniz. GNU/Linux dağıtımları da kkurabilirsiniz aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki 8.1 e nasıl geçebilirim
yanlış anlamayın ama birşey anlamadım siz bana ne yapacağımı adım adım söyleyebilirmisinizWindows 8.1'e geçmek için Windows 8.1 ISO dosyasını indirio Rufus ile USB belleğe yazıp bilgisayarınızı USB'den boot ederek kurulum yapabilirsiniz. GNU/Linux dağıtımları da kkurabilirsiniz aslında![]()
8.1 i usb ye indir diyoyanlış anlamayın ama birşey anlamadım siz bana ne yapacağımı adım adım söyleyebilirmisiniz
link varmı acaba8.1 i usb ye indir diyo
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan ISO dosyasını indirip buradan https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.13/rufus-3.13.exe rufus indirip ISO dosysını usb belleğe yazıp bilgisyarınızı usbden önyükleyerek kurulum ypabilirsiniz.yanlış anlamayın ama birşey anlamadım siz bana ne yapacağımı adım adım söyleyebilirmisiniz
Yükleme in kolay bir yolu varmı driversiz bilgisayar açılırmı