Internall
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 152
Sadece yazıya sahip bir logo tasarladım. Bu yazı tipini beğendim. Sizce bunun yanına ne koymalıyım?
Web siteniz vardı sanırım. Konusu nedir. Ona göre öneri yapalım.Sadece yazıya sahip bir logo tasarladım. Bu yazı tipini beğendim. Sizce bunun yanına ne koymalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 144415
Teknoloji ve yazılım hakkında bir şirket kurmayı düşünüyorum.Web siteniz vardı sanırım. Konusu nedir. Ona göre öneri yapalım.
çok kaba duruyor benceSadece yazıya sahip bir logo tasarladım. Bu yazı tipini beğendim. Sizce bunun yanına ne koymalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 144415
O halde fütüristik bir tasarım daha iyi olur. Birleşik harfler kullanarak birşeyler deneyebilirsiniz. Ayrıca basit olmasına çok dikkat edin. Kolay bir şekilde hatırlanmalı ve cafe logosu gibi olmamalı.Teknoloji ve yazılım hakkında bir şirket kurmayı düşünüyorum.
Bence logoyu değiştirin.Olmadı ama bir seferliğine göstereyim:
Ekli dosyayı görüntüle 144419
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence futuristik yazı tipi yerine hoş bir yazı tipi kullansam olur mu? Bu logoya hiç uymadı.
Bence örnek verin yoksa bu olmayacak.Olmadı ama bir seferliğine göstereyim:
Ekli dosyayı görüntüle 144419
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence futuristik yazı tipi yerine hoş bir yazı tipi kullansam olur mu? Bu logoya hiç uymadı.
Bence bu şimdilik yeterli. İleride farklı bir anlam kazandırmak veya geliştirmek isterseniz değiştirirsiniz. Sonuçta şu anda başlangıç aşamasındasınız. İleride freelance çalışan grafikerler ile şansınızı deneyebilirsiniz.Bence örnek verin yoksa bu olmayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 144424