Merhaba kodlama ve günlük işler için kullanacağım. Oyun oynamayacağım. 5000 tl bütçem var.
Laptopu atmamın üzerinden 30 saniye geçmesine rağmen fiyatının 200 TL artması peki?Merhaba kodlama ve günlük işler için kullanacağım. Oyun oynamayacağım. 5000 tl bütçem var.
Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Üstteki modelden farkı işlemci seviyesinin az çok aynı olması ve Vega 10 olması (üstteki Vega 8)
Ve bütçeyi aşmıyor, hatta 1 lira kârınız var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptopu atmamın üzerinden 30 saniye geçmesine rağmen fiyatının 200 TL artması peki?
Nasıl artmış ah ahAcer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Üstteki modelden farkı işlemci seviyesinin az çok aynı olması ve Vega 10 olması (üstteki Vega 8)
Ve bütçeyi aşmıyor, hatta 1 lira kârınız var
Laptopu atmamın üzerinden 30 saniye geçmesine rağmen fiyatının 200 TL artması peki?
Hocam üstteki model Vega 8 değil Rx 640. RX640 çok az performansda daha iyi ama fark çok az zatenAcer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Ve bütçeyi aşmıyor, hatta 1 lira kârınız var![]()
Peki böyle lenova asus gibi markaların iyi laptopları 5000 tl ye gelir miNasıl artmış ah ah
Türkiye burası, şaşırtmadı.Nasıl artmış ah ah
Buldum TN panelmiş ve tavsiye etmiyorumHocam üstteki model Vega 8 değil Rx 640 ama performans farkı az zaten
sadece apu olmadığı için rx 640 ram kullanmayacağı için bir avantaj olur
Bu arada hocam o modelin ekranı IPS mi TN mi?
Bilgileri bulamadımda
IPS olmalı, bu bütçeye TN pek koymazlar.Hocam üstteki model Vega 8 değil Rx 640. RX640 çok az performansda daha iyi ama fark çok az zaten
sadece apu olmadığı için rx 640 ram kullanmayacağı için daha avantajlı olur
Bu arada hocam o modelin ekranı IPS mi TN mi?
Bilgileri bulamadımda
Hocam TN Yazıyor linkini koyduğunuz sitedeIPS olmalı, bu bütçeye TN pek koymazlar.
4500U'da RX 640 olduğunu unutmuşum. Yine de Vega 10 biraz daha önde.
TN mişIPS olmalı, bu bütçeye TN pek koymazlar.
Evet şimdi onu gördüm, normalde bu bütçeye TN pek koymazlar. Garip.Hocam TN Yazıyor linkini koyduğunuz sitede
Dell i çok övüyorlar ama 3. Nesil diyor iyi midirMerhaba bir kaç laptop buldum. Sizce en iyisi hangisi
3. Nesil olması korkutmasın, hala AMD için modern bir nesil.Merhaba bir kaç laptop buldum. Sizce en iyisi hangisi
Dell i çok övüyorlar ama 3. Nesil diyor iyi midir
Hocam vega 10 biraz daha mı önde ?IPS olmalı, bu bütçeye TN pek koymazlar.
Bu videolar aynı video içinde olsa birşey demezdim, ama bunları etkileyen birçok faktör var ve bunlar etkin mi? Belli değil.Hocam vega 10 biraz daha mı önde ?
GTA 5de
Vega 10 Normal grafik ayarında ve 900Pde ortalama 33-34 fps alırken
RX 640 ise normal grafik ayarında 1080Pde ortalama 45+ Fps alıyor
Kanıt ;
Vega 10
Kanıt
RX640
Bu videolar aynı video içinde olsa birşey demezdim, ama bunları etkileyen birçok faktör var ve bunlar etkin mi? Belli değil.Hocam vega 10 biraz daha mı önde ?
GTA 5de
Vega 10 Normal grafik ayarında ve 900Pde ortalama 33-34 fps alırken
RX 640 ise normal grafik ayarında 1080Pde ortalama 45+ Fps alıyor
Kanıt ;
Vega 10
Kanıt
RX640
Peki sağ olun3. Nesil olması korkutmasın, hala AMD için modern bir nesil.
Ama attıklarımız daha iyi modeller, onlara yönelin.