Paranoidandroid
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
İnternette araştırdığımda çoğu sitede zararlı olduğunu duydum sizcede öyle mi
Telefondan telefona kılıfın kalitesinden değişken bir durum gösterirİnternette araştırdığımda çoğu sitede zararlı olduğunu duydum sizcede öyle mi
Hocam malzemeden malzemeye değişirBence verebilir dicem de iphone de mıknatıslı şarj yaptı. Değişik şeyler oldu. İçinde pusula jiroskop gibi sensörler var sonuçta. Bilemedim
Hocam tabi ki öyle ama yapışırken güçten kırılan mıknatıs da var dolaba asınca düşeni de var. Buradaki 10 liralık 20 liralık kılıftaki mıknatıs. Fazla fark olacağını zannetmiyorum malzeme kalitesi olarak. Telefona direk yapıştırma yapılmıyor. Tv deki gibi ekranı rengarenkte yapabilir içindeki sensörlere zarar da verebilir. Fakat böyle eksileri olabilecek iken neden magsafe çıktı..Hocam malzemeden malzemeye değişir
Hocam tabi ki öyle ama yapışırken güçten kırılan mıknatıs da var dolaba asınca düşeni de var. Buradaki 10 liralık 20 liralık kılıftaki mıknatıs. Fazla fark olacağını zannetmiyorum malzeme kalitesi olarak. Telefona direk yapıştırma yapılmıyor. Tv deki gibi ekranı rengarenkte yapabilir içindeki sensörlere zarar da verebilir. Fakat böyle eksileri olabilecek iken neden magsafe çıktı..
Hocam tabi ki öyle ama yapışırken güçten kırılan mıknatıs da var dolaba asınca düşeni de var. Buradaki 10 liralık 20 liralık kılıftaki mıknatıs. Fazla fark olacağını zannetmiyorum malzeme kalitesi olarak. Telefona direk yapıştırma yapılmıyor. Tv deki gibi ekranı rengarenkte yapabilir içindeki sensörlere zarar da verebilir. Fakat böyle eksileri olabilecek iken neden magsafe çıktı..
Hocam malzemeden mazlemeye değişir dediğim telefon malzemesiHocam tabi ki öyle ama yapışırken güçten kırılan mıknatıs da var dolaba asınca düşeni de var. Buradaki 10 liralık 20 liralık kılıftaki mıknatıs. Fazla fark olacağını zannetmiyorum malzeme kalitesi olarak. Telefona direk yapıştırma yapılmıyor. Tv deki gibi ekranı rengarenkte yapabilir içindeki sensörlere zarar da verebilir. Fakat böyle eksileri olabilecek iken neden magsafe çıktı..