Tr_SaccerR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 135
Sınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
7. sınıfsın ne sınavı ?Sınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
Sen şans eseri geçtiysen işin zor. Dersleri dinlemediysen, dönem boyunca yatmışsan da haketmişsin. Çalış, sadece çalış.Sınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
2. Sınavları diyor7. sınıfsın ne sınavı ?
Ortaokullara da sınav yapıyorlar..7. sınıfsın ne sınavı ?
4 günde 12 sınav olucaz :/
...Sen bu senede şans eseri geçtiysen işin zor. Dersleri dinlemediysen, dönem boyunca yatmışsan da haketmişsin. Çalış, sadece çalış.
5.sınıftan beri çalışmadım sadece öğrendiklerimle tutundumOrtaokulluların sınavları çok dert etmesi gerekmiyor bence. Hepsinden 85 falan alırdım bu arada hiç çalışmadan. Üstün zeka falan da değilim.
12. sınıfa gidiyorum, sınavlara 10.sınıftan sonra çalışmaya başladım. Cidden hiç çalışmayı becerebilen biri değilim. Yine de yuvarlanıp gidiyoruz işte.5.sınıftan beri çalışmadım sadece öğrendiklerimle tutundum
Öyle diyorsun ama ilkokulda bile ders çalışmazdım aklımda tuttuklarımla tutundum 6.sınıfta bile 50 filan aldım müzik beden hocası kurtardı12. sınıfa gidiyorum, sınavlara 10.sınıftan sonra çalışmaya başladım. Cidden hiç çalışmayı becerebilen biri değilim. Yine de yuvarlanıp gidiyoruz işte.Ortaokulda çok da dert etmeyin derim ben. Ben kendimi çalışmayınca daha yüksek alıyorum şeyine inandırmışım, ondan çalışmıyorum.
Hatta bu sene 9. sınıfların bile çalışmasına ihtiyaç yok. Ben şimdi 9. sınıf olsaydım ortalamam büyük ihtimal 90 olurdu.
Haketmişsin.Çalışsaydın,nedense ülkemin öğrencisi sürekli "Etim sistemi kökü çaşılmaya geker yok" diyip oturuyor.Sınavlar gelincede "vaz vaz" ağlıyorSınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
Ben 11. sınıftayım hala çalışmam12. sınıfa gidiyorum, sınavlara 10.sınıftan sonra çalışmaya başladım. Cidden hiç çalışmayı becerebilen biri değilim. Yine de yuvarlanıp gidiyoruz işte.Ortaokulda çok da dert etmeyin derim ben. Ben kendimi çalışmayınca daha yüksek alıyorum şeyine inandırmışım, ondan çalışmıyorum.
Hatta bu sene 9. sınıfların bile çalışmasına ihtiyaç yok. Ben şimdi 9. sınıf olsaydım ortalamam büyük ihtimal 90 olurdu.
canlı derslerede girmiyorum girince arkada oyun oynuyorumBen 11. sınıftayım hala çalışmamama dersleri dinlerim katılırım hiç kaçırmam sadece son günden 1 gün önce not çıkarır sınavdan önce okurum.
Forumda mesaj yazıcağına git şimdiden 1-2 video izle bari.canlı derslerede girmiyorum girince arkada oyun oynuyorum
O zaman haketmişsin, geçmiş olsun.5.sınıftan beri çalışmadım sadece öğrendiklerimle tutundum
Pandemi zamanında Bilişim Dersi Gibi Ana Ders olmayan dersler Pandemide Geçici olarak kalktıysa nasıl 12 sınav oluyor?Sınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
Yine ÇOK DÜŞÜK2 saatte 3 sınava çalıştım.
74, 40, 68 aldım. (Lise hazırlık)
Sen 8 günde rahat rahat çalışırsın.
2 saat çalıştım diyorum.Yine ÇOK DÜŞÜK
Zor soruyorlar.En azından hiçbir hoca zor sormaz
Uzaktan eğitimin bir artısı
derslerden hiç bişey anlamıyosun
uzaktan eğitimin eksisi
Kurumuş boğazımZor soruyorlar.
Dostum ben Rusya'da eğitim hayatımı geçirdim ve ortaokulda en az 80 almisimdir dersleri dinlesen bilw sınıf geçiyorsun seninki ayrı bir durumSınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
Üni ye kadar Rusya'da idim ama Türkiye de durum nasıldır bilmem ama senin acayip zor dediğin sınavlar üni ve lise zamanında gelir merak etme yaniSınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
Dersi dinlemiyorumEn azından hiçbir hoca zor sormaz
Uzaktan eğitimin bir artısı
derslerden hiç bişey anlamıyosun
uzaktan eğitimin eksisi
Hayatımda hiç ders çalışmadım sadece öğrendiklerimle tutundumDostum 7. sınıf aşırı basit. Son gün bile çalışsan yüksek not alırsın. Çalışmana bak.
Ne yapmamızı istiyorsun o zaman? Çalışmadan geçilebilecek bir sınıf. Geçemiyorsan, sorun sen de.Dersi dinlemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayatımda hiç ders çalışmadım sadece öğrendiklerimle tutundum