Sınava 8 gün kaldı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum (4 günde 12 sınava giricem)

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
Sınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Sınava 8 gün kaldı 5. sınıftan beri çalışmadım 5 ve 6.sınıfı şans eseri geçtim şuan 7.sınıfım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin sıkıştım
Sen şans eseri geçtiysen işin zor. Dersleri dinlemediysen, dönem boyunca yatmışsan da haketmişsin. Çalış, sadece çalış.

Juan.S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ortaokulluların sınavları çok dert etmesi gerekmiyor bence. Hepsinden 85 falan alırdım bu arada hiç çalışmadan. Üstün zeka falan da değilim.

Juan.S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
5.sınıftan beri çalışmadım sadece öğrendiklerimle tutundum
12. sınıfa gidiyorum, sınavlara 10.sınıftan sonra çalışmaya başladım. Cidden hiç çalışmayı becerebilen biri değilim. Yine de yuvarlanıp gidiyoruz işte. :) Ortaokulda çok da dert etmeyin derim ben. Ben kendimi çalışmayınca daha yüksek alıyorum şeyine inandırmışım, ondan çalışmıyordum.

Hatta bu sene 9. sınıfların bile çalışmasına ihtiyaç yok. Ben şimdi 9. sınıf olsaydım ortalamam büyük ihtimal 90 olurdu.

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
12. sınıfa gidiyorum, sınavlara 10.sınıftan sonra çalışmaya başladım. Cidden hiç çalışmayı becerebilen biri değilim. Yine de yuvarlanıp gidiyoruz işte. :) Ortaokulda çok da dert etmeyin derim ben. Ben kendimi çalışmayınca daha yüksek alıyorum şeyine inandırmışım, ondan çalışmıyorum.

Hatta bu sene 9. sınıfların bile çalışmasına ihtiyaç yok. Ben şimdi 9. sınıf olsaydım ortalamam büyük ihtimal 90 olurdu.
Öyle diyorsun ama ilkokulda bile ders çalışmazdım aklımda tuttuklarımla tutundum 6.sınıfta bile 50 filan aldım müzik beden hocası kurtardı :D

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Haketmişsin.Çalışsaydın,nedense ülkemin öğrencisi sürekli "Etim sistemi kökü çaşılmaya geker yok" diyip oturuyor.Sınavlar gelincede "vaz vaz" ağlıyor

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
12. sınıfa gidiyorum, sınavlara 10.sınıftan sonra çalışmaya başladım. Cidden hiç çalışmayı becerebilen biri değilim. Yine de yuvarlanıp gidiyoruz işte. :) Ortaokulda çok da dert etmeyin derim ben. Ben kendimi çalışmayınca daha yüksek alıyorum şeyine inandırmışım, ondan çalışmıyorum.

Ben 11. sınıftayım hala çalışmam :D ama dersleri dinlerim katılırım hiç kaçırmam sadece son günden 1 gün önce not çıkarır sınavdan önce okurum.

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
ilk okulda sınavdan bikaç kere düşük almıştım totem olsun diye ALlah'ım inşallah sınavdan düşük alırım derdim başıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakettim ;(

yapacak bişey yok ama sanki dermanımı bulacakmışım gibi çözüm bulmaya çalışıyorum dün yediğin hurmalar bugün tırmalar durumuna geldim keşke 1-2 saat ders çalışşaymışım hiç değilse

Ben 11. sınıftayım hala çalışmam :D ama dersleri dinlerim katılırım hiç kaçırmam sadece son günden 1 gün önce not çıkarır sınavdan önce okurum.
canlı derslerede girmiyorum girince arkada oyun oynuyorum

Anlık durumum pp deki gif

Son düzenleme:

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Çalışsaydın. Ben de 7. sınıfım. Bütün yazılılarımdan 100 aldım. Neden? Çalışarak. Birazcık daha Türkçe'ye çalışsam, hepsini yeniden 100 yaparım. ?

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,477
90 'nın altında Notum yok O kadar Çalışmama Rağmen Sınava Girerken Stresten ölüyorum.(İNEK ÖĞRENCİYİM)

Pandemi zamanında Bilişim Dersi Gibi Ana Ders olmayan dersler Pandemide Geçici olarak kalktıysa nasıl 12 sınav oluyor?

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Dostum ben Rusya'da eğitim hayatımı geçirdim ve ortaokulda en az 80 almisimdir dersleri dinlesen bilw sınıf geçiyorsun seninki ayrı bir durum

Üni ye kadar Rusya'da idim ama Türkiye de durum nasıldır bilmem ama senin acayip zor dediğin sınavlar üni ve lise zamanında gelir merak etme yani

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Ömrü sınavlarla geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki sınav esnasında stres ve heyecan yapmamalısın. O sana sınav yaklaştıkça her zaman daha da artan stresi tamamen yok etmelisin. Buna yardımcı olacak bir söz var aslında her sınavdan önce kendime stresi yenmek için söylerdim. Ama tabi biraz argo kaçacak:
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın çünkü başka çaren yok delikanlı gibi girersin sınava geçersen geçersin geçemezsen de krallar gibi kalırsın öyle bir kaldım ki en güzel ben kaldım dersin ama elimden geleni yaptım dersin vicdanın rahat olur. Yoksa bu saatten sonra şu zamana kadar gelmişsin pek bir şeyler değiştiremezsin sakince gir, elinden geleni yap sınavda terle gerekirse, mantıklı atmaktan, mantıklı sallamaktan da çekinme sınav test zaten gir ve yap ben zaten senin yapacağına inanıyorum :)