Ali Ege
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 39
Son dakika WhatsApp ve İnstagram çöktü
Sizde de aynı mı arkadaşlar
Sizde de aynı mı arkadaşlar
YouTube gitmediği sürece, sıkıntı yok.Kötü oldu.
Twitch'e şimdi girdim çalışıyor amaSadece Facebook'a ait olan uygulamalar değil, diğerleride gitmiş durumda. Speedtest sitesi gitti. Twitch gitti, Amazon gitti. Kısacası Facebook uygulamarı ve alt yapısını kullanan uygulamalarda sıkıntı var.
Ekli dosyayı görüntüle 144150
Ekli dosyayı görüntüle 144151
Yayıncıyı gizledim, reklam olmasın diye.
Ama speed testte sıkıntı varSadece Facebook'a ait olan uygulamalar değil, diğerleride gitmiş durumda. Speedtest sitesi gitti. Twitch gitti, Amazon gitti. Kısacası Facebook uygulamarı ve alt yapısını kullanan uygulamalarda sıkıntı var.
Ekli dosyayı görüntüle 144150
Ekli dosyayı görüntüle 144151
Yayıncıyı gizledim, reklam olmasın diye.
Facebook altyapısı kullanan web siteleri uygulamalar kilit şu andaTwitch'e şimdi girdim çalışıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama speed testte sıkıntı var
Ben daha yeni girdim 30 dk önce ?An itibariyle WhatsApp ve Instagram sunucuları bilinmeyen bir sebeple çökmüş bulunmakta. Türkiye genelinde WhatsApp'a erişim bulunmamakta.
Ekli dosyayı görüntüle 144145
Ah be 2. dönem yazılıların tarihini ezberliyordum. Kötü olduAn itibariyle WhatsApp ve Instagram sunucuları bilinmeyen bir sebeple çökmüş bulunmakta. Türkiye genelinde WhatsApp'a erişim bulunmamakta.
Ekli dosyayı görüntüle 144145
Çökmemesi iyi?Ttnet hız testi sayfasinda ve ttnet musteri hizmetleri telefonunda da sorun var. 3 kez calip kapaniyor.
Sdn nasil çökmedi ??
Çünkü çokomelli ?Çökmemesi iyi?
Ben de twitch dışında hiç biri çalışmıyorAz önce twitch saat uyarısı vermişti dual boottan dolayı fakat sonrada tehlikeli uyarısını vermişti,hani şu kötü amaçlı kişileri bilgileri çalabilir vs. uyarısı.Sonra düzeldi.
Bu arada Whatsapp çalışıyor fakat instagram gg.
Aynen ?Çünkü çokomelli ?
O ÇukokuremliydiÇünkü çokomelli ?
?Bunun sebebi ne ki?
Saldırı filanmı yoksa altyapı vb. sorunumu?
Dünya geneli bir sorun, Facebook ile alakalı sorun var.Bunun sebebi ne ki?
Saldırı filanmı yoksa altyapı vb. sorunumu?