Eski harddiskimde neden böyle dosyalar var?

pcbilgiliadam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Her klasörün içinde aynı dosyalar var. Windows XP falan mı bu?
Ekran Alıntısı2.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

bu harddisk viruslumu? Demin glaiba yanlış kategoride açtım kb

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Bu harddisk daha önce nerde kullanıldı? virüs gibi durmuyor daha çok resimlerle alakalı tabi virüste olabilir ama pek öyle durmuyor.

pcbilgiliadam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Bu harddisk daha önce nerde kullanıldı? virüs gibi durmuyor daha çok resimlerle alakalı tabi virüste olabilir ama pek öyle durmuyor.
Hatırlamıyorum tarihlere bakarsanız 2009 yılında kullanılmış en son nasıl hatırlayayım

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Hatırlamıyorum tarihlere bakarsanız 2009 yılında kullanılmış en son nasıl hatırlayayım
çok dikkat etmemiştim haklısınız. Eğer virüs olduklarını düşünüyorsan bir anti virüs uygulaması ile tarat. Eğer virüs çıkmaz ise hdd yi biçimlendirebilirsin. Onların oraya nasıl geldikleri hakkında kimsenin bilgisi olacağını düşünmüyorum bana göre o bilgisayarda kullanılan uygulamalar oluşturmuş olabilir.

pcbilgiliadam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
çok dikkat etmemiştim haklısınız. Eğer virüs olduklarını düşünüyorsan bir anti virüs uygulaması ile tarat. Eğer virüs çıkmaz ise hdd yi biçimlendirebilirsin. Onların oraya nasıl geldikleri hakkında kimsenin bilgisi olacağını düşünmüyorum bana göre o bilgisayarda kullanılan uygulamalar oluşturmuş olabilir.
Açıkcası harddisk in içindeki dosyalar önemlimi emin değilim o yüzden biçimlendirmek istemiyorum. Bana windows 95 gibi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir website için kullanılmış ihtimali varmıdır?