- Reaksiyon puanı
- 2,263
Corsair hs35 aldım ve ses cızırtılı geldiği için iade ettim. güzel kulaklık öneriniz var mı?
bende öyle umuyorum.senin bütçen 150 tl daha fazla,o fiyat bandına daha güzel birşeyler alınır diye umuyorum.
olabilir.Azıcık daha ekleyebilirsen bunu almanı öneririm mikrofonu çok iyi yayın veya youtube içeriği üreticeksen Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
350tl bütçe olduğu için daha yüksek bir şey bakıyorumHyperX HyperX HX-HSCSC2-BK-WW Cloud Stinger Core Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HyperX HyperX HX-HSCSC2-BK-WW Cloud Stinger Core Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
350tl bütçe olduğu için daha yüksek bir şey bakıyorum
Sana 300 TL kulaklık önerdiğim zaman daha yüksek bütçem var dedin. Şimdide kendin benim attığından daha düşük bütçeli cihaz bulmuşsun. Dalga mı geçiyorsun cnm.https://www.hepsiburada.com/gamepower-luna-7-1-pro-oyuncu-kulakligi-siyah-p-HBV00000CH42E?magaza=BOZDAN Teknoloji bunu buldum ama ne kadar iyi bilmiyorum
akg y400başka önerisi olan varmı?
hangisini gözüme kesitrsem atıyorum çok fikrim yokSana 300 TL kulaklık önerdiğim zaman daha yüksek bütçem var dedin. Şimdide kendin benim attığından daha düşük bütçeli cihaz bulmuşsun. Dalga mı geçiyorsun cnm.
Biraz tuzlu ancak memnun kalabileceğin bir kulaklık gürültü önceleyici özelliğide var radyoda kullandığımız bir kulaklık Sony WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - TrendyolCorsair hs35 aldım ve ses cızırtılı geldiği için iade ettim. güzel kulaklık öneriniz var mı?
bu biraz değil bayağı tuzlu bi fiyata sahip. ben şöyle 300-380 arası bir kulaklık istiyorum v ehala bulamadımBiraz tuzlu ancak memnun kalabileceğin bir kulaklık gürültü önceleyici özelliğide var radyoda kullandığımız bir kulaklık Sony WH-1000XM4 Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol