Bende şöyle saçma sorun var Instagram dan mesaj geldinde bildirimi 30 dk sonra geliyormerhaba arkadaşlar, Otomatik Optimizasyon ve Adaptif Pil ayarını açınca bildirimlerde gecikme sorunu oluşuyor mu ?
Xiaomi mi kullanıyorsun ?Bende şöyle saçma sorun var Instagram dan mesaj geldinde bildirimi 30 dk sonra geliyor
S10 plusXiaomi mi kullanıyorsun ?
Birçok xiaomi telefonda bu sorunu gördüm de. Red mi serilerinde özellikle o yüzden sordum.S10 plus
peki bu iki ayarın pil, performans açısından nasıl ve ne kadar faydaları var ?Herhangi bir sorun olmuyor. Optimizasyon arka plandaki uygulamaları kapatıyor. Ram temizleme gibi. Adaptif pil ise senin uygulamaları nasıl kullandığını öğrenip ona göre uygulamaları kısıtlıyor. Ben bildirim ile ilgili problem hiç yaşamadım
Hiçbir fikrim yok. Benim telefonu kullanmama engel olmuyorlar sadecepeki bu iki ayarın pil, performans açısından nasıl ve ne kadar faydaları var ?
biraz araştırdım, sanırım optimizasyon ram, önbellek temizleyerek performansı artırıyor, adaptif pilde arka planda az kullanılanları kısıtlayarak pil gücünü koruyor.Hiçbir fikrim yok. Benim telefonu kullanmama engel olmuyorlar sadece