Windows 8 single language lisansı ile hangi Windows sürümleri etkinleştirilebilir?

Mr. Doge

Doçent
Reaksiyon puanı
380
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum ve elimde eski bilgisayarımdan kalma Windows 8(.1 olmayan) single language lisansı var.
Bu lisansı kullanmak güvenli midir ve güvenliyse bununla hangi Windows sürümlerini etkinleştirebilirim?

Son düzenleme:

The Fisher

Asistan
Reaksiyon puanı
177
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum ve elimde eski bilgisayarımdan kalma Windows 8(.1 olmayan) single language lisansı var.
Bu lisansı kullanmak güvenli midir ve güvenliyse bununla hangi Windows sürümlerini etkinleştirebilirim?
Windows 8 Single Language sadece onu etkinleştirirsin.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
O lisans ile yalnızca Windows 8 SL etkinleştirebilirsiniz diye biliyorum :D

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Windows 8 single language lisansı ile hangi Windows sürümleri etkinleştirilebilir?
Windows 8 Single Language, Windows 8.1 Single Language, Windows 10 Single Language sürümlerini etkinleştirmede kullanılabilir.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum ve elimde eski bilgisayarımdankalma Windows 8(.1 olmayan) single language lisansı var.
Windows 8.1 için kullanabilirsiniz 8 lisansını.