- Reaksiyon puanı
- 2,515
tesekkurlerBu arada nasıl buldum derseniz Google'a şunu yazdım çıktı;
girl holding balloon against sunset wallpaper anime
![]()
Eyvallah hocam sağolasın. 2.yi themes den de bulamadım o kadar bakıyorumBu arada nasıl buldum derseniz Google'a şunu yazdım çıktı;
girl holding balloon against sunset wallpaper anime
![]()
Aga sen şaka yapıyorsun. Ben bu görseli telefonu ilk almadan önce ve aldıktan sonra s9 plus incelemesi izlerken gördüm o zamandan beri wallpaper her değiştireceğim zaman arıyorum. Belki 1 senedir arıyorum o derece yani... pinterestten nasıl indiriyorduk heyecandan unuttum şuan gitti her şey ????Donanım Haber, S9 Plus incelemesi yapmış. Büyük ihtimalle oradan gördün.
![]()
![]()
Pin on Photography For Beginners
Feb 8, 2019 - [ad_1] Belly Fat Workout – #womensworkout #workout #femalefitness Repin and share if this workout killed your belly fat! Click the pin for the full workout. Do This One Unusual 10-Minute Trick Before Work To Melt Away 15 Pounds of Belly Fat [ad_2] Source by charudogra0033 Download...www.pinterest.fr
Sesli güldüm vallahi. Telefondan mı indireceksin? Basılı tutman yeterli.Aga sen şaka yapıyorsun. Ben bu görseli telefonu ilk almadan önce ve aldıktan sonra s9 plus incelemesi izlerken gördüm o zamandan beri wallpaper her değiştireceğim zaman arıyorum. Belki 1 senedir arıyorum o derece yani... pinterestten nasıl indiriyorduk heyecandan unuttum şuan gitti her şey ????
Telefona indiricem fakat çok kumlu çıkıyor net değil yani.Sesli güldüm vallahi. Telefondan mı indireceksin? Basılı tutman yeterli.
Farklı alternatifler de buldum:
![]()
![]()
![]()
Senin telefon modelin nedir?Telefona indiricem fakat çok kumlu çıkıyor net değil yani.
Bende kendimi bununla avutuyordum.
Çözünürlük yetmiyor. 2'nci resme aşık oldum.S9 plus ???
Link at link. Sdn kaliteyi çok bozuyor. 5 mb lık fotoyu 1 mb a düşürücem diye suluboya haline getiriyorum ???Çözünürlük yetmiyor. 2'nci resme aşık oldum.O zaman 4 tavsiyem var, bunları tek tek dene:
Ekli dosyayı görüntüle 143580
Ekli dosyayı görüntüle 143581
Ekli dosyayı görüntüle 143582
Ekli dosyayı görüntüle 143583
Link at link. Sdn kaliteyi çok bozuyor. 5 mb lık fotoyu 1 mb a düşürücem diye suluboya haline getiriyorum ???
4 çok iyiymiş, aldım.Çözünürlük yetmiyor. 2'nci resme aşık oldum.O zaman 4 tavsiyem var, bunları tek tek dene:
Ekli dosyayı görüntüle 143580
Ekli dosyayı görüntüle 143581
Ekli dosyayı görüntüle 143582
Ekli dosyayı görüntüle 143583
Telefon modelin nedir?4 çok iyiymiş, aldım.
4k Wallpaper Galaxy S9 Plus![]()
Awesome Samsung S9 Plus Wallpapers - WallpaperAccess
Check out this fantastic collection of Samsung S9 Plus wallpapers, with 49 Samsung S9 Plus background images for your desktop, phone or tablet.wallpaperaccess.com
Çözünürlükleri yazmıyor, neyse. Tek tek denersin artık: seç, beğen, al.4k Wallpaper Galaxy S9 Plus
Şöyle bir sayfa buldum buradakiler de güzel
Çoğunun 1440x2960Çözünürlükleri yazmıyor, neyse. Tek tek denersin artık: seç, beğen, al.
a10sTelefon modelin nedir?