- Reaksiyon puanı
- 2,044
Kablosuz olunca yazıyordu genelde.50mbps internetle normalde hata vermemesi gerek. Kablosuz mu bağlanıyorsunuz internete?
Muhtemelen ping fazla veya hız düşük çıkıyordur kablosuzda. Çok normal.Kablosuz olunca yazıyordu genelde.
speedtest yaptım daha yeni 44.61 mbps 6 ping çıktı ve ethernetMuhtemelen ping fazla veya hız düşük çıkıyordur kablosuzda. Çok normal.
hangi site öneirisinizSpeedteste turkcellin sunucuları sıkıntılı olması gerekenden 2 kat fazla gösteriyor başka siteden yada başka sunucudan deneyin bir nevi dolandırıcılık
Fazla göstermemiş bu sefer. Olması gerektiği gibi 50mbps'e yakın bir hız alıyor. Değerleri normal.Speedteste turkcellin sunucuları sıkıntılı olması gerekenden 2 kat fazla gösteriyor başka siteden yada başka sunucudan deneyin bir nevi dolandırıcılık
bakın hocamPeki geforce now üzerinden internet testi yaptığınızda çıkan sonuçlar nedir? Hız testi sunucusuna pinginiz az olabilir ancak geforce now sunucularına fazla olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazla göstermemiş bu sefer. Olması gerektiği gibi 50mbps'e yakın bir hız alıyor. Değerleri normal.
Biliyorum. Ben bu konuyla ilgili çok detaylı bir yazı da yazdım hatta. Bknz: Superonline Hız Testi NumarasıBilemiyorum bende 2 katı gösteriyor speedtest.net de
Ayrıntılar kısmını açabilir misiniz? Hızınızda mı pinginizde mi sorun olduğu orada yazacaktır.bakın hocam
türk telekom kullanıcısıyımBiliyorum. Ben bu konuyla ilgili çok detaylı bir yazı da yazdım hatta. Bknz: Superonline Hız Testi Numarası
Ancak öyle olsaydı bu arkadaşın paketi 50mbps olmasına rağmen 100mbps sonuç alması gerekirdi. Ayrıca arkadaşın turkcell kullanıcısı olup olmadığını bilmiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıntılar kısmını açabilir misiniz? Hızınızda mı pinginizde mi sorun olduğu orada yazacaktır.
denedim hata verdi çok yoğunluk var diyeHız veya pinginizde sıkıntı yok. Önerilen değerin altında kaldığı için muhtemelen böyle bir uyarı alıyorsunuz. Hiç oynamayı denediniz mi?
Çok normal. Lansman günündeyiz. Herkes denemek için yükleniyor. Premium paket almadığınız sürece kısa zamanda erişmeniz zor olacaktır.denedim hata verdi çok yoğunluk var diye
şimdi tekrar deneyeceğim
hala veriyor
premium istiyor
haklısınız 1 hafta sonra tekrar denerimÇok normal. Lansman günündeyiz. Herkes denemek için yükleniyor. Premium paket almadığınız sürece kısa zamanda erişmeniz zor olacaktır.