Mr. Doge
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 382
İsteyen herkes kullandığı Linux dağıtımını ve masaüstü ortamını yazabilir.
Ubuntu 20.04.2
GNOME
Ubuntu 20.04.2
GNOME
Fedora WorkStation (33) GNOME, Ubuntu Budgie, UbuntuDDE, Arco Linux B Cinnamon vb. 20 taneye yakın dağıtım bilgisayarımda hazırda bekliyor. Boşuna 1 TB'lık HDD almadık.İsteyen herkes kullandığı Linux dağıtımını ve masaüstü ortamını yazabilir.
Ubuntu 20.04.2
GNOME
Hepsi de GRUB'ta gözüküyor mu?Fedora WorkStation (33) GNOME, Ubuntu Budgie, UbuntuDDE, Arco Linux B Cinnamon vb. 20 taneye yakın dağıtım bilgisayarımda hazırda bekliyor. Boşuna 1 TB'lık HDD almadık.![]()
Evet, açılırken Orhun yazıtları kadar bir OS seçme ekranı ve arkadaki Apeture Science logosu ile karşı karşıya kalıyorum. Aslında bir saniye, bari GRUB Customizer'dan gizleyeyim o seçenekleri, kalabalık olmasın.Manjaro KDE (Temalar ile uğraşıyorum).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi de GRUB'ta gözüküyor mu?
Test ve karşılaştırma yapmak için en güzel yok.Fedora WorkStation (33) GNOME, Ubuntu Budgie, UbuntuDDE, Arco Linux B Cinnamon vb. 20 taneye yakın dağıtım bilgisayarımda hazırda bekliyor. Boşuna 1 TB'lık HDD almadık.![]()
Hepsi 30 gb desek 30'dan fazla dağıtım sığar.Evet, açılırken Orhun yazıtları kadar bir OS seçme ekranı ve arkadaki Apeture Science logosu ile karşı karşıya kalıyorum. Aslında bir saniye, bari GRUB Customizer'dan gizleyeyim o seçenekleri, kalabalık olmasın.
Merak etme, doğru dağıtımı seçersen ekran kartın uyumazNotebook alınca kullanıcam. Linux MX
Şimdiki ekran kartım uyumasın diye Win kullanıyom![]()
Notebook alınca kullanıcam. Linux MX
Şimdiki ekran kartım uyumasın diye Win kullanıyom![]()
Bu kadar çok dağıtımı ne yapacaksın diye soranlar olursa söyleyeyim, arada bazı yazılım geliştirmelerinde, dağıtım incelemelerinde vb. işlerde işime yarıyor da ondan.Fedora WorkStation (33) GNOME, Ubuntu Budgie, UbuntuDDE, Arco Linux B Cinnamon vb. 20 taneye yakın dağıtım bilgisayarımda hazırda bekliyor. Boşuna 1 TB'lık HDD almadık.![]()
Fedora WorkStation (33) GNOME, Ubuntu Budgie, UbuntuDDE, Arco Linux B Cinnamon vb. 20 taneye yakın dağıtım bilgisayarımda hazırda bekliyor. Boşuna 1 TB'lık HDD almadık.![]()
O kadar çok dağıtım bilgisayarına kuruluysa günlük kullanımda kullandığın dağıtımı yazabilirsin.Bu kadar çok dağıtımı ne yapacaksın diye soranlar olursa söyleyeyim, arada bazı yazılım geliştirmelerinde, dağıtım incelemelerinde vb. işlerde işime yarıyor da ondan.![]()
O anlamda değil oyunlar filan baya indiririm.Merak etme, doğru dağıtımı seçersen ekran kartın uyumaz
Ekran kartınızın driver sayfasında gözüken dağıtımlardan birini kurarsan ekran kartın uyumayacaktır.
Fedora WorkStation (33) GNOME, gayet iyi dağıtımdır.O kadar çok dağıtım bilgisayarına kuruluysa günlük kullanımda kullandığın dağıtımı yazabilirsin.
O zaman dualboot yapabilirsin. Linux'u günlük kullanım, Windows'u da oyunlar için kullanabilirsin.O anlamda değil oyunlar filan baya indiririm.
forum.shiftdelete.net