HDD mi var SSD mi?Ekli dosyayı görüntüle 143105sistemim bu AMD radeon HD 6500 series 2 gb da ekran kartı var şu anda win 7 kullanıyorum win10 home bulamadım pro ya yükseltmek istiyorum FPS oyunları oynuyorum valorany gibi win10 pro ya yükseltirsem oyunda FPS ve performans düşüşü olur mu
bilmiyorumHDD mi var SSD mi?
Aygıt yöneticisinden disk sürücüleri bölümünden bir ss alabilir miyim ?bilmiyorum
Yine ssdmi hddmi bilmeyen bir vaka,kolay gelsinAygıt yöneticisinden disk sürücüleri bölümünden bir ss alabilir miyim ?
Malesef bir SSD'ye ship değilsiniz Wİndows 10 kurarsanız bilgisayarınız ölür,O nedenle Windows 8.1 ya da bir GNU/Linux dağıtımı kurmanızı tavsiye ederim çünkü Windows 7 desteği kesildi.
8 GB Ram ve SSD si olmayan bilgisayarlara Win 10 önermem.Genellikle 4 gb ram ve üstüne kurabilirsin derler ama ssd yoksa çok takılmalar olur.Sisteminiz zaten düşük sayılır win 7 de daha çok performans verecektir oyunlarda.Ekli dosyayı görüntüle 143105sistemim bu AMD radeon HD 6500 series 2 gb da ekran kartı var şu anda win 7 kullanıyorum win10 home bulamadım pro ya yükseltmek istiyorum FPS oyunları oynuyorum valorany gibi win10 pro ya yükseltirsem oyunda FPS ve performans düşüşü olur mu
win8.1 mi yoksa 8 mi kurayımMalesef bir SSD'ye ship değilsiniz Wİndows 10 kurarsanız bilgisayarınız ölür,O nedenle Windows 8.1 ya da bir GNU/Linux dağıtımı kurmanızı tavsiye ederim çünkü Windows 7 desteği kesildi.
8.1 daha iyidir.win8.1 mi yoksa 8 mi kurayım
Biraz olabilir.peki 8.1 kurunca fps ve performans düşüşü olur mu