ardak_23
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 23
acaba setupın içinde aynı fiyatta olup daha iyi performans verebilcek şeyler varmı ?
Son düzenleme:
50000 tl fazla değil mi? rtx 3090 kullandınız çok büyük ihtimalle ama gereksiz bence.acaba setupın içinde aynı fiyatta olup daha iyi performans verebilcek şeyler varmı ? https://checkout.hepsiburada.com/sepetim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada benim sepetimi görebiliyormusunuz
hayır kullanmadım50000 tl fazla değil mi? rtx 3090 kullandınız çok büyük ihtimalle ama gereksiz bence.
evet ;Dgerçekten alıcakmısınız ona göre uğraşalım![]()
3090 yok ve 50k mı? ne kullandınız da bu kadar para tuttu ?hayır kullanmadım
evet ;D
2070 super 256 bit 3060 192 bit oyuzden 2070 almayı tercih ettim3090 yok ve 50k mı? ne kullandınız da bu kadar para tuttu ?
tamam normalmiş içinde aplle laptop bile varmış
ama ekran kartı 3060 alabilirsiniz 2070 super ile arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama 3k ya güzel şeyler alınabilir sanırım
anladım teşekkürler"Ekran kartı konusunda en sık yapılan hata Bit değerine bakmak. Eğer bit değerine bakacaksak AMD Fury serisini alalım. 4096 Bit bellek bant genişliği var. Ama performansa ve güç tüketimine bakıyoruz, rakamlar pek de iç açıcı değil.
Günümüz modern ekran kartlarında kaç bit bellek veriyolu kullanıldığından ziyade, o bellek veriyolu üzerinden nasıl bir veri aktarıldığı önemli. Maxwell ile birlikte gelen gelişmiş renk sıkıştırma algortiması, Pascal ile daha da geliştirildi. Böylece bugünün 192 Bit kartı, iki sene öncesinin 512 Bit kartına eşit performans sunmaya başladı. Bu yüzden ekran kartında Bit değeri eskisi kadar önemli değil."
anlamadığım bir şey var neden 2070 super 12000 tl iken 3060 10000 tl ?"Ekran kartı konusunda en sık yapılan hata Bit değerine bakmak. Eğer bit değerine bakacaksak AMD Fury serisini alalım. 4096 Bit bellek bant genişliği var. Ama performansa ve güç tüketimine bakıyoruz, rakamlar pek de iç açıcı değil.
Günümüz modern ekran kartlarında kaç bit bellek veriyolu kullanıldığından ziyade, o bellek veriyolu üzerinden nasıl bir veri aktarıldığı önemli. Maxwell ile birlikte gelen gelişmiş renk sıkıştırma algortiması, Pascal ile daha da geliştirildi. Böylece bugünün 192 Bit kartı, iki sene öncesinin 512 Bit kartına eşit performans sunmaya başladı. Bu yüzden ekran kartında Bit değeri eskisi kadar önemli değil."
diğer ülkelerdede öyle 2070 daha pahalı iken 3060 daha ucuz.anladım teşekkürler
anlamadığım bir şey var neden 2070 super 12000 tl iken 3060 10000 tl ?