Kaspersky free mi avast premium security mi?

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
709
Elim de avast premium security lisans var ama kaspersky daha hoşuma gittiği için kaspersky free kullanınıyorum avast premium security kullanmalı mıyım daha iyi korur mu bilgisayarı?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,459
Zamanın da Avast ama ücretsiz versiyonu ile sorunlar yaşamıştım. Öylesine Kaspersky'nin de ücretsiz versiyonunu denemiştim biraz ve sıkıntı yaşamamışım. Ama yine de ben Windows'un kendi programını kullanıyorum.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Normalde Kaspersky'ı tavsiye ederim ama ücretli avast varken ücretsiz kaspersky kullanmazdım.

Virtual Guardian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
77
Normalde Kaspersky'ı tavsiye ederim ama ücretli avast varken ücretsiz kaspersky kullanmazdım.
Sanırım paralı olursa daha iyi olur diye düşünüyorsunuz fakat öyle olmaz. Avast veri çalan bir antivirüs programı. Onun yerine Kaspersky ücretsiz versiyon kullanmak daha iyi olur.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Sanırım paralı olursa daha iyi olur diye düşünüyorsunuz fakat öyle olmaz. Avast veri çalan bir antivirüs programı. Onun yerine Kaspersky ücretsiz versiyon kullanmak daha iyi olur.
Avast ücretsiz sürümünde bazı verileri topluyor eğer ayarlardan bu seçenek kabul edilmişse verilerinizi satabilirler.Avast premium security'de firewall ve daha fazla koruması mevcut.