- Reaksiyon puanı
- 1,338
Volvo S90.
Bu Araba Kendi evladım olsa çocuklar evine bırakırdım. Tipe bak tipe.Toyato Supra Ekli dosyayı görüntüle 142780
Oha çok iyi.modifiyeli tofaş şahin
![]()
HD 1024×768
Lüx ve arazi aracı?
adam hangi edit programını kullanmış çok sahte duruyormodifiyeli tofaş şahin
![]()
HD 1024×768
Buna da düşmeyende ne biliyim yani...Geleneğimi Bozmiycam. Vito her zaman favorim. Lükse düşkünüm nedense ?
Her ne kadar eski modelini de kullansam yenisi ara-ara uykuma girer ?
![]()
Yolda 2020 modellerini görünce sürekli oha çekerim.Buna da düşmeyende ne biliyim yani...
Benim için her zaman toyota supra bu araba olarak kalıcak.Toyato Supra Ekli dosyayı görüntüle 142780
En azından eski versionu varmış abi sende ona şükretYolda 2020 modellerini görünce sürekli oha çekerim.
Valla sanki resim gidiyor önümde öyle güzel. ?
Yavaşca yukarıya kaydırTofaş diyen kekolar gelmeden.
BMW İ8
Mercedes S Class
Evet PS gibi, GTA anımsatıyor.adam hangi edit programını kullanmış çok sahte duruyor
Gene mi?En azından eski versionu varmış abi sende ona şükret
Yavaşca yukarıya kaydır![]()
eski oyunların kapak resmi gibi duruyorEvet PS gibi, GTA anımsatıyor.
Maalesefki.Hatta konuyu açarken ne güzel yeni modeller dedim içimden.Vay be ne arabalar varmış diyiceğimi düşünüyordum yine öyle oldu ama montajlı tofaş ve at geldi+minecraft tesla arabası geldiGene mi?![]()
Ben arabayla dışarı çıktığımda varya. 2020 modeli yanımdan geçerken Direksiyunun altına saklanırım utandığımdan ?En azından eski versionu varmış abi sende ona şükret![]()
Yok o kadarına gerek yok canım diyicektim ama bir yandan bir böbrek 10k olsa...Ben arabayla dışarı çıktığımda varya. 2020 modeli yanımdan geçerken Direksiyunun altına saklanırım utandığımdan ?
En son Böbrek Dalak Karaciğer Ağciyer ne varsa satıp alıcam ondan bitane?
Güzel dedin kral...Araba değil ama bir karavanım olsa yok demem.