Bedirhan Çolak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
Half Life 1 oynamak istiyorum ancak hikayeyi anlayarak ingilizce bilmiyorum (hello mello dışında) türkçe yama varmıdır altyazılı
Steamde oyunun kendi yaması bozuk.Bazı sahnelerde altyazı veriyor.Oyunu steam den aldıysanız oyunçeviri gibi sitelerden yama indirebilirsiniz.Forum korsana karşı ama bence bu korsan sayılmaz sonuçta adam oyunu almış.Half Life 1 oynamak istiyorum ancak hikayeyi anlayarak ingilizce bilmiyorum (hello mello dışında) türkçe yama varmıdır altyazılı
acaba neden adını half life remake değilde black mesa yapmışlar ?Var. Ama ondan önce HL1 yerine Black-Mesa oyununu öneririm. Half-Life'ın remake'si
Black-Mesa oyununda Türkçe altyazı da gelmektedir. Oyunun baştan grafikli yapılmış hali.
Şöyle bir şey var: Steam Community :: Guide :: Half Life Türkçe Altyazı Mod[TR]
Çünkü farklı oyun olarak geçiyor ve ismi Half-Life ile ilgili zaten.acaba neden adını half life remake değilde black mesa yapmışlar ?
oyunu baya inceledim tam kredi kartı bilgilerini yazıyordum alamadım sistem yetmiyor half life'a devamÇünkü farklı oyun olarak geçiyor ve ismi Half-Life ile ilgili zaten.
Bakmak isteyebileceğiniz bazı yerler:
![]()
Black Mesa: Re-visit the world that started the Half-Life continuum — Crowbar Collective
Black Mesa is a re-envisioning video game of the classic science fiction first person shooter, Half-Life.www.crowbarcollective.com
Ah be neyse o zaman hl1 ile devamoyunu baya inceledim tam kredi kartı bilgilerini yazıyordum alamadım sistem yetmiyor half life'a devam![]()