iPhone kılıf/aksesuar öneri-paylaşım konusu

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Herkes kullandığı memnun kaldığı veya kalmadığı ürünleri atarsa araştırma yapanlar. Bir şey almayı düşünenler için faydalı olabilir.
iPhone 11 sahibiyim. Spigen şeffaf kılıf almıştım çok fazla el terlettiği ve arka tarafından deforme olup elime kaşıntı hissi vermeye başladığı için replika Apple elma logolu kılıfa geçtim fakat bilginize her ortamdaki tozu kiri mıknatıs gibi topluyor.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
@Umut Çelik kullanıyor
Danışabilirsiniz,
Yalnız kılıf seçimi kişisel bir konu.

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Spesifik olarak kendim için sormuyorum. Genel olarak forum, hangi aksesuarları kullanıyor öneriyor gibi gibi genel bir konu fikri ile açmıştım konuyu. :)

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Açıkçası ben de bunlardan birini almayı düşünüyorum. 1. veya 3. arasında gidip geliyorum.

Ben şunun siyahından kullanıyorum:

Avicebron

Asistan
Reaksiyon puanı
96
Açıkçası ben de bunlardan birini almayı düşünüyorum. 1. veya 3. arasında gidip geliyorum.

Ben şunun siyahından kullanıyorum:

Konuda bahsettiğim şeffaf kılıf olur kendisi (attığın şeffaf kılıf). Sarardı, deforma oldu. Avucumun içini kaşındırmaya başladı tutarken.

Omereyiol

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Herkes kullandığı memnun kaldığı veya kalmadığı ürünleri atarsa araştırma yapanlar. Bir şey almayı düşünenler için faydalı olabilir.
iPhone 11 sahibiyim. Spigen şeffaf kılıf almıştım çok fazla el terlettiği ve arka tarafından deforme olup elime kaşıntı hissi vermeye başladığı için replika Apple elma logolu kılıfa geçtim fakat bilginize her ortamdaki tozu kiri mıknatıs gibi topluyor.
Deercase kılıfları çok hoş ve kaliteli,ama tek sorunu çok fazla sarıyor telofonu sıkı biraz,o yüzden kılıfı çıkartıp takarken telefon kırılacak sanıyorum?ayrıca ekrandaki koruyucu camı kaldırabiliyor ama kılıflar harika o yüzden kullanılır,kablosuz şarjı biraz yavaş oluyor kılıfla,ama her tarza göre kılıf var ve kendinizde baskı yaptırabiliyorsunuz??