bycash1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 98
Kutudan çıkmıyor zaten kablosuz şarj aletini nereden alabilirim orjinal
Okuma anlama sayesinde anladığım kadarıyla kablosuz şarj aleti istiyorsunuz. Aşağıdaki işinizi görür diye tahmin ediyorum Spigen gayet kaliteli bir marka.Kutudan çıkmıyor zaten kablosuz şarj aletini nereden alabilirim orjinal
Hızlı şarj destekliyormu?Okuma anlama sayesinde anladığım kadarıyla kablosuz şarj aleti istiyorsunuz. Aşağıdaki işinizi görür diye tahmin ediyorum Spigen gayet kaliteli bir marka.
Spigen Essential F308W Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı iOS 7.5W / Fiyatı
Spigen Essential F308W Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı iOS 7.5W / en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Apple orjinal baktım pahalı geldiMagsafe alın bence ya da Samsung ve Spigen gibi bilinen markaları tercih edin.
Bu ürünleri aldım zaten kablosuz şarj bakıyorumApple'dan. (?)
![]()
20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz.www.apple.com
7.5W hızlı şarj destekliyor. Eğer Magsafe istiyorsanız da grbzz'ün de dediği gibi Apple'dan veya Hepsiburada, Troy gibi satıcılardan alabilirsiniz.Hızlı şarj destekliyormu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apple orjinal baktım pahalı geldi
Bu ürünleri aldım zaten kablosuz şarj bakıyorum
Magsafe aşırı gereksiz gibi... Bayağı yavaş şarj ediyor diye biliyorum.Hızlı şarj destekliyormu?
Apple orjinal baktım pahalı geldi
Bu ürünleri aldım zaten kablosuz şarj bakıyorum
15 küsür bin liranın yanında devede kulak kalır ama neyse. O zaman @Sıradan Kullanıcı 'nın önerdiğini alın.Apple orjinal baktım pahalı geldi
Yine de en iyi uyum sağlayacak olan Apple'dan alacağınızdır.Apple orjinal baktım pahalı geldi
Magsafe aşırı gereksiz gibi... Bayağı yavaş şarj ediyor diye biliyorum.
15W gayet iyi aslında. Kablo şarjı bile 20W zaten.Magsafe aşırı gereksiz gibi... Bayağı yavaş şarj ediyor diye biliyorum.
Testlerde 5W ile eşdeğer hız sunuyordu ama testi 12'lerle mi, destekleyen başka bir seriyle mi yapıyorlardı hatırlayamadım şimdi. Yanlış olmasın.15W gayet iyi aslında. Kablo şarjı bile 20W zaten.
15W işte. Telefon zaten 20W hızlı şarj destekliyor. Ufak bir fark bence.Magsafe aşırı gereksiz gibi... Bayağı yavaş şarj ediyor diye biliyorum.
5W kadar illet bir şey yok. 2-3 saatte şarj nedir ya? Hızlı şarj koydular diye sevindik, bir yıl sonra kutu içeriğini boşalttılar.Apple zamanında 10W şarj aletlerini hızlı şarj aleti diye satıyordu sanırım. 15W yavaş demek 5W 7,5W şarj aleti kullananlara hakaret olur![]()
Konu Magsafe'ye yavaş demenizdi ama siz bilirsiniz. @Umut Çelik üstte atmış linkini bir göz atın derim.5W kadar illet bir şey yok. 2-3 saatte şarj nedir ya? Hızlı şarj koydular diye sevindik, bir yıl sonra kutu içeriğini boşalttılar.
15W'a kadar destekliyor.MagSafe şarj aygıtınızı iPhone ile kullanma - Apple Destek (TR)
iPhone 16, iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 veya iPhone 12 modelleri MagSafe şarj aygıtıyla şarj edilebilir.support.apple.com
Konu Magsafe'ye yavaş demenizdi ama siz bilirsiniz. @Umut Çelik üstte atmış linkini bir göz atın derim.
Testlerde 5W ile eşdeğer hız sunuyordu ama testi 12'lerle mi, destekleyen başka bir seriyle mi yapıyorlardı hatırlayamadım şimdi. Yanlış olmasın.
Magsafe aşırı gereksiz gibi... Bayağı yavaş şarj ediyor diye biliyorum.
İyi de konu sahibi 12 Pro siparişi verdi?
Ya arkadaş, sonrasında dediğimi okudun mu? "12 harici olabilir, yanlış bilgi vermeyeyim" demişim. Bunu düzeltiyorum, anlaması zor mu?İyi de konu sahibi 12 Pro siparişi verdi?
Konu sahibi tam olarak bilgi sahibi değil diğer konusunda da açık açık yazıp yardımcı olmuştuk. Şu an sadece arkadaşın kafasını karıştırıyorsunuz.Ya arkadaş, sonrasında dediğimi okudun mu? "12 harici olabilir, yanlış bilgi vermeyeyim" demişim. Bunu düzeltiyorum, anlaması zor mu?
12 serisi 15W destekli diğerleri daha düşük belki onu görmüşsündür.Testlerde 5W ile eşdeğer hız sunuyordu ama testi 12'lerle mi, destekleyen başka bir seriyle mi yapıyorlardı hatırlayamadım şimdi. Yanlış olmasın.
Evet kılıfsız Magsafe'de kullanılır fakat ileride iz bırakabilir. Eğer çok sık kullanmayacaksanız Attığım Spigen marka ürünü alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Kafam karıştı 12 pro max sipariş verdim ben yarın teslim alacağım zaten hızlı adaptör aldım kablosuz şarj da alacağım masada kullanmak için ama kılıf da atmışsınız megsafe Kılıfsız kullanılıyormu ve 400 TL gereksiz bence 150 civarı ideal her zaman kullanacak değilim ya
Hepsiburada dan alabilirsinizKutudan çıkmıyor zaten kablosuz şarj aletini nereden alabilirim orjinal
Hayır, kullanılıyor tabii ki. O kılıfın özelliği Magsafe ile kullanıma uygun olması sadece. Madem uygun bir şey istiyorsanız üstte önerildi zaten ona alabilirsiniz.Kafam karıştı 12 pro max sipariş verdim ben yarın teslim alacağım zaten hızlı adaptör aldım kablosuz şarj da alacağım masada kullanmak için ama kılıf da atmışsınız megsafe Kılıfsız kullanılıyormu ve 400 TL gereksiz bence 150 civarı ideal her zaman kullanacak değilim ya
Bi inceleyeyim onu Şok da şarj değilmiş kablo masamda takılı olacak zaten 400 gerek yok 160 olanı düşünebilirim bataryaya zarar vermez herhaldeHayır, kullanılıyor tabii ki. O kılıfın özelliği Magsafe ile kullanıma uygun olması sadece. Madem uygun bir şey istiyorsanız üstte önerildi zaten ona alabilirsiniz.
Hayır, bir zararı olmaz ama şarjdayken kullanmamaya bakın.Bi inceleyeyim onu Şok da şarj değilmiş kablo masamda takılı olacak zaten 400 gerek yok 160 olanı düşünebilirim bataryaya zarar vermez herhalde
Apple mağazasından almanı tavsiye ederim.Kutudan çıkmıyor zaten kablosuz şarj aletini nereden alabilirim orjinal