Sayısalım kötü nasıl düzeltirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PEDRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PEDRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Subay olmak istiyorum yani eşit ağırlık yada sayısal okumam lazım ama matematiğim çok kötü.
Benim matematiği düzeltmem lazım bi tavsiye verir misiniz lütfen..

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Öncelikle ders çalış bol bol soru çöz. Ve çözemediğin soruların formülünü öğren. Ve kime soruyorsan artık soruyu (Hocaya sormak daha iyi olur) tipik bir sorumu yani o konuda yüzde yüz çıkacak bir sorumu (her test kitabında) cevap evet ise bir kağıda o formülü yaz ve ona çalış her zaman kendin soru oluştur ve çözmeye çalış.

PEDRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle ders çalış bol bol soru çöz. Ve çözemediğin soruların formülünü öğren. Ve kime soruyorsan artık soruyu (Hocaya sormak daha iyi olur) tipik bir sorumu yani o konuda yüzde yüz çıkacak bir sorumu (her test kitabında) cevap evet ise bir kağıda o formülü yaz ve ona çalış her zaman kendin soru oluştur ve çözmeye çalış.
eyw

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
sayısalı düzeltmek istiyorsan matematikte tanımı unutma formülleri ezberleme öğren zihninde kalsın
eğer zihninde kalırsa yanlış yerde yanlış formülü uygulamassın ve yanlış yerde yanlış şeyi ezberleme sorunu ortadan kalkar

mustaq120

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Subay olmak istiyorum yani eşit ağırlık yada sayısal okumam lazım ama matematiğim çok kötü.
Benim matematiği düzeltmem lazım bi tavsiye verir misiniz lütfen..
adım adm basit işlemlerin olduğu kitaplar var antreman kitapları gibi onlar basit problemlerle kendini geliştir ardındanda test kitaplarından çalışabilirsin kendi seviyene göre kitap araştırırsın

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Düzeltemezsin. Hayatın boyunca böyle gidecek. Subaylığı unut.

• Beğen
Reactions: 023

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Düzeltemezsin. Hayatın boyunca böyle gidecek. Subaylığı unut.
İnsanlara böyle kötü düşündürmeyi bırakın. Tabi ki de başaracak. Ama siz böyle söylediğiniz için arkadaşımızın morali bozulabilir ve gelecek hakkında kaygıya sebep olabilir. Her insan çalışırsa başarır.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
İnsanlara böyle kötü düşündürmeyi bırakın. Tabi ki de başaracak. Ama siz böyle söylediğiniz için arkadaşımızın morali bozulabilir ve gelecek hakkında kaygıya sebep olabilir. Her insan çalışırsa başarır.
Hocam böyle konu açanlara, böyle cevap veriyorum artık. Basit bir yol ile matematiğini düzelteceğini falan sanıyor herhalde. Yoksa ders çalışması gerektiğini herkes bilir. Nasıl çalışacağıyla ilgili ise öğretmeninden tavsiye alır.

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Hocam böyle konu açanlara, böyle cevap veriyorum artık. Basit bir yol ile matematiğini düzelteceğini falan sanıyor herhalde. Yoksa ders çalışması gerektiğini herkes bilir. Nasıl çalışacağıyla ilgili ise öğretmeninden tavsiye alır.
Haklısınız fakat subaylığı unut kelimesi biraz kaygılandırıcı değil mi ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
ZTV derim yanında az biraz da soru sözdün mü yeter ...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
senin çok istediğin bir meslek için insanlar olamassın dese ve olamasan hoşuna gidermi peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde böyle ders verilmez