Windows Lisansınız ın süresi biticek uyarısı

XXXTentacion

Asistan
Reaksiyon puanı
301
Arkadaşlar Windows Lisansınız ın süresi biticek uyarısını aldım ve hemen CMD den girip baktım harbidende 1 ay sonra bitiyor ben bu ürün anahtarını Bilgisayarcıdan sınırsız almıştım 70 TL bir fiyatla kazık yemişim üstelik 2,3 Aylıkmış öyle diyor windows ve böyle birşey olamaz diye düşünüyorum Ürün anahtarınıda kendisi etkinleştirmişti hiç haberim yoktu ben bunun bir hata olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Arkadaşlar Windows Lisansınız ın süresi biticek uyarısını aldım ve hemen CMD den girip baktım harbidende 1 ay sonra bitiyor ben bu ürün anahtarını Bilgisayarcıdan sınırsız almıştım 70 TL bir fiyatla kazık yemişim üstelik 2,3 Aylıkmış öyle diyor windows ve böyle birşey olamaz diye düşünüyorum Ürün anahtarınıda kendisi etkinleştirmişti hiç haberim yoktu ben bunun bir hata olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
Bilgisayarcıya gidip seni neden kandırdığını sor ?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Orijinali 1300tlden başlayan bir lisansı 70tlye bulduğunuzda 2-3 ay çalışması bile çok iyi bence :) Tavsiyeme gelince, internette 50tl civarına lisans sattığını söyleyen yerler var. Yorumlarına vs. bakarak güvenilir yeri seçerseniz belki bu sefer sınırsız lisans alabilirsiniz. Veya orijinal alabilirsiniz :)

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Aynı sorun aşağıda ki linkte mevcut.