YOZGATLIYIMPEKTATLIYIM
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 50
Sistem bu
Aksiyonlu, hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.
Aksiyonlu, hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.
Valorant olabilir belki...Sistem bu
Aksiyonlu, hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 140708
assasins creed black flag olabilir belki ama ayarları kısmanız gerekebilirSistem bu
Aksiyonlu, hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 140708
Oynadım.Cod mw serisi
Kasmaz mı ?Valorant olabilir belki...
Assasins's Creed 2 kasıyor.assasins creed black flag olabilir belki ama ayarları kısmanız gerekebilir
Half Life 2'yi şuanda oynuyorum, MW serisini iki kez bitirdim, bu arada MW 3'ü neden yazmadınız, tamam serinin sonu olacak bir oyun değildi fakat hikayenin devamı için bile oynanır bence.Dishonered, Bioshock 1, 2, 3, COD MW 1 2, Half Life 1,2.
Hocam GT630 Sistemde Valorant Yüksek ayarlar 1680x1050 60fps alıyorum.Oynadım.
Kasmaz mı ?
Assasins's Creed 2 kasıyor.
Half Life 2'yi şuanda oynuyorum, MW serisini iki kez bitirdim, bu arada MW 3'ü neden yazmadınız, tamam serinin sonu olacak bir oyun değildi fakat hikayenin devamı için bile oynanır bence.Soap ölmeseydi iyiydi ?
Allah beni iyi etmesin oynamadım 3'ü o yüzden yazmadımOynadım.
Kasmaz mı ?
Assasins's Creed 2 kasıyor.
Half Life 2'yi şuanda oynuyorum, MW serisini iki kez bitirdim, bu arada MW 3'ü neden yazmadınız, tamam serinin sonu olacak bir oyun değildi fakat hikayenin devamı için bile oynanır bence.Soap ölmeseydi iyiydi ?
Oynamanızı öneririm.Allah beni iyi etmesin oynamadım 3'ü o yüzden yazmadım![]()
Oyun önerisi isteyip öneri verilmesi biraz ilginç oldu. Oynayacağım.Oynamanızı öneririm.
Olsun olsun bir şey olmazOyun önerisi isteyip öneri verilmesi biraz ilginç oldu. Oynayacağım.
?Olsun olsun bir şey olmaz
İnşallah sürprizbozanı açıp spoiler yememişsinizdir.
Ciddi misiniz ?90 FPS de valorant oynarsın.
Hmm, peki baya kötü olmuş