Geçiş yaparken yenilenmeyi nasıl önlerim ?

Fatih-_-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bazen galerim ve internet sekmesini açıyorum biri arka planda kalıyor ama açık internette ara ar abakıp sonra galerime giriyorum ama albüme filan girmiş olduğum halde internetten tekrar galeriye dönünce galeri yenileniliyor ve tekrar albüme girmem gerekiyor detaylı fotoğraflar olduğu için bulmam zor oluyor fotoğrafta çok bu da aşırı vakit kaybı oluyor. Bunun bir çözümü var mı ?
Huawei psmart 2019 kullanıyorum.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Bazen galerim ve internet sekmesini açıyorum biri arka planda kalıyor ama açık internette ara ar abakıp sonra galerime giriyorum ama albüme filan girmiş olduğum halde internetten tekrar galeriye dönünce galeri yenileniliyor ve tekrar albüme girmem gerekiyor detaylı fotoğraflar olduğu için bulmam zor oluyor fotoğrafta çok bu da aşırı vakit kaybı oluyor. Bunun bir çözümü var mı ?
Huawei psmart 2019 kullanıyorum.
Hiç huawei kullanmadım uygulama ayarlarında arka planda yenileme tarzı bir şey var mı?

Rumexus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar, tarayıcıyı önplana aldığınızda ram'inizi fazlasıyla kullanınca galerinizin önbelleğini tutmak için yetersiz kaldığından yenileme yapabiliyor o yüzden normal bir durum. İyi forumlar.