Niko Bellic
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 289
https://www.n11.com/urun/apple-macb...sayar-1578992?magaza=ic-technologies#unf-info
bu laptop gta 5 açar mı?
bu laptop gta 5 açar mı?
cyberpunk açar mı?bu pc gta 6 açar
Böyle bir bilgisayarla oyun oynamayı düşünüyorsanız çok yanlış yoldasınız. Macbooklar oyun amaçlı üretilen cihazlar değillerdir.
Evet iş için uygun cihazlardır.iş için demi
teşekkürler iyi forumlarEvet iş için uygun cihazlardır.
Macbookta oyun oynanmaz arkadaşlar. Çok sınırlı desteklenen oyun vardır sadece onlara da donanımı anca yetiyor zaten. Fiyatı yüksek olan her cihaz en iyi oyunları en iyi şekilde açabilir diye bir şey yoktur. Bu da trol bir konu anlaşılan
yan hesap haram haramBu Troll'cü arkadaş bana birinin Multi'si gibi geliyor ama. Neyse.
ben 2 biligisayardan birini alacağım hangisini alayım diye konu açıyorum stok gelince kasa tolayacağımOyun için macbook düşünmek başlı başına saçma zaten kimse kusura bakmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten ben konu sahibi arkadaşımızı anlayabilmiş değilim hala. Bir konusunda rtx 3080 alacağını söylüyor, diğer konusunda 4 adet 2tb kapasiteli m2 ssd alacağını söylüyor, bu konuda da macbook gta 5 açar mı diyor. Cidden kafalar karışıkO yüzden trol konular diyorum kusura bakmasın kimse.
Yani oyun için düşünüyorsanız oyuncu bilgisayarı almanız isabet olur doğru karar.ben 2 biligisayardan birini alacağım hangisini alayım diye konu açıyorum stok gelince kasa tolayacağım![]()