DİSK D recovery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akınAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akınAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yerel disk D bulunan recovery kurtarma bölümü, D diskimi biçimlendirirken silindi,,fortmat atmak,sistemimi tekrar yeniden kurmak için elimde hiç bir şey yok..bilgisayar servisi yetkilisiyle görüştüm..yurt dışından kargoyla sipariş edebilcegimizi söylediler,,kargo fiyatı çok yüksek (50 dolar+kdv)..nasıl bir yol izlemem gerekli..vista home premium sp 1..şimdiden teşekkürler

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yanlış anlamadıysm laptop kullanıyosun recorwery driverlerini sitesinden indirebilirsin yada olmadı gohost gibi bi program kullanrak diskin yedeğini alığ bi windows ve driver dvd si yaparsın sorun olmaz

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kendi yedeğini başka programlarla alabilirsin.Hatta servise götürüp 10 20 lira ellerine sıkıştırıp orjinalini yükletebilirsin.Telefonda sallamışlar :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
akınAK aklıma şöylebir çzüm geldi sizin laptop modelinden yakınlarınızda varsa onların recovery size uyabilir diye düşünüyorum.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Tek alternatif ücretsiz bir işletim sistemine geçiş yapman :=) Pardüs :)

betelguese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tane home premium cdsi bulup,
bilgisayarın altındaki keyi girip
internet sitesinden indirdiğin driverları yükleyerek sorun çözülmez mi acaba?

benimkisi bir fikir

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bilgisayarının resmi internet sitesinden bunu temin edebilirsin sanırım.

hp kullanıyor olmalısın.

akınAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet HP kullanıyorum,onlarla görüştüm,yurt dışından sipariş edecegiz diyolar,,tek çözümmüş...

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet HP kullanıyorum,onlarla görüştüm,yurt dışından sipariş edecegiz diyolar,,tek çözümmüş...
yemiş onlar seni arkadslarında dediği gibi orjinal xp anahtarın zaten vardır bitane xp indirip kurarsın sonra anahtarını girip orjinal yaparsın sonrada gerekli sitelerden driverlerini indirip (buna recorvery driverlerde dahil) sonra ghost gibi bi program sayesinde hem xp hemde driverler için ister ayrı ayrı ister sadece katılımsız bi xp dvd si yaprsın hatta sp 1 kullanıyomuşun bu yaptığın dvdye sp 3 de entegre edip misler gibi kullanırsın
teknik servis senden bikaç dolar koparmak istemiş sanırm:angry::whistling:

akınAK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vista kullanıyorum....aslında söledigini deniyecegim,,ama şuan orginal vistamdanda olmak istemiyorum...

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
vista kullanıyorum....aslında söledigini deniyecegim,,ama şuan orginal vistamdanda olmak istemiyorum...
anahtarın varsa ki varmış neden olasınki elinde kapı gibi key var
bişy olmaz merak etme sen ama dediğim gibi önce sen recorwery leri yükle sitesinden
xp yazmışım pardon hep xp kullandığım için vista aklıma bile gelmiyo :D

Acil Destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Unut gitsin hp'nin kendi oluşturduğu yedeği, sistemin stabil çalışıyorken hemen ghost (norton, yada acronis) almanı tavsiye ederim, merak etme yine her sorun çıktığında ghost aldıktan sonra lisanslı işletim sistemini kullanmış olacaksın.